Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért fagy be a telefonom?

Miért fagy be a telefonom?

Figyelt kérdés

Kétéves iPhone 11-ről van szó, eddig semmi baja nem volt, nem lassult, nem fagyott be. Mióta lefrissítettem, amikor Messengeren írok minden harmadik betűnél befagy és egy másodperc múlva írja ki, amit bepötyögten, iszonyatosan zavaró.

Van valami tippetek, hogy mit lehetne ezzel kezdeni? Más probléma nincsen nem fagy le, nem lassú, csak a szövegírásnál csinálja ezt, de ezt Jegyzetekben is, szóval nem a Messenger rossz.

Nagyon köszönöm, ha válaszoltok!!

2022. okt. 7. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 2 eves iphone 11 em van, es szinten frissites ota fagy be a telefonom, nem tudom miert, engem is erdekelne
2022. okt. 7. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Szar volt a frissítés. Az IOS már csak ilyen. Meg kell várni a következőt, hátha kijavítják. Én próbálnék egy újraindítást, de ennyi. Nem tudsz mit tenni.
2022. okt. 8. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert bug-os az iOS 16. Sokan panaszkodnak erre a hibára, mióta frissítették.

Majd ha kiadják az újabb frissítést, remélhetőleg megszűnik ez a gond.

2022. okt. 8. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy az iOS már csak ilyen? Gondolom nem használtál még iOS-t.

Soha nem fagyott még be a 1,5 éves 11-em. Sajnos előfordul, hogy a frissítésbe becsúszik egy-két hiba, de orvosolják. Nekem még a 15.7 van fent, soha semmi gond nem volt vele.

2022. okt. 8. 11:39
 5/11 anonim ***** válasza:
ha csak a messenger ilyen akkor arra kell kiadni a facebooknak frissítést
2022. okt. 8. 12:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Instagram is ilyen, en azt hasznalom beszelgetesre tobbet.:/

1es voltam

2022. okt. 8. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
4%

Mondjuk bírlak titeket 😂

Egyből frissítitek aztán csodálkoztok ha nem tökéletes…

Főleg egy szaros iPhone 11 re, ilyenkor a legújabbra koncentrálnak nem egy ilyen régi típus hibáit fogják kijavítani, majd később…

Mondjuk aki a bétát is büszkén letöltötte és csodálkozott, hogy nem működik normálisan ezek után már nem várok sokat…

2022. okt. 9. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
mert egy kalap … az ios 16
2022. okt. 9. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Azért a gyengébbek kedvéért elmondom, hogy nem csak a "szaros 11-esen" jelennek meg ezek a hibák, hanem a 12;13;14-en is.

Ez nem típus hiba, hanem szoftver hiba.. És még te gondolod magad okosnak, hogy ilyeneket kommentelsz.

Látszik, hogy lövésed sincs a dologról. :D

Egyébként a 11-et régi szarnak titulálod, holott az iOS 16 még a 8-ra is elérhető. Csak mondom. :D

2022. okt. 10. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nem ugyanaz a 14 Pro-n teljesen, notch miatt ugye.

Azért titulálom annak mert ha azt vesszük hogy 14 van akkor az.

Egy nyolcason meg biztos szaggat összevissza szerencsétlen iOS16

2022. okt. 10. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!