Mièrt sötètedik el a telefonom hívás közben?
Xiaomi Redmi note8 telefonom hívás, beszélgetés közben elfeketül,nem tudom feloldani, Kihangositani, letenni sem.
Kérlek segítsetek, mit tudok tenni ezzel, nagyon idegesítő.
Örök hálám
Az normális, hogy ha a füledhez teszed, elsötétül és nem reagál az érintésre - hiszen ahogy a füleddel hozzáérsz, esetleg letennéd a hívást vagy ilyesmi.
Az nem normális, hogy ha elveszed a füledtől, akkor se jelenik meg a kép. Nekem néha csinálja ezt, ha megnyomom a telefon gombját, általában magához tér. De ha rendszeresen előjön a probléma és egy újraindítás után se működik normálisan, akkor szerviz.
Közelség érzékelő, hogy a füleddel ne rakd le. Ha kihangosítod akkor nem fog elsötétedni.
Egyik telefon sem rossz. A felhasználó béna. Ha megnyomod a bekapcsoló gombot 100% hogy bekell jönni a képnek. Sajnálom, de ez az oldal nem kisegítő iskola.
Xiaomi telefonokban a közelség érzékelő egy nagy rakás sz (gondolom, csak az "olcsó" kategóriában")
Nálam az ellentéte van, fülemre teszem, elsötétül, majd 2 mp múlva már a fülem nyomkodja
Nekem sajnos azóta se volt időm
elvinni szervizbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!