Mièrt írja ki a telefonom hogy gyors töltès, mikor a Power Bankom elvileg nem is tudja a gyorstöltèst?
A gyorstöltés is fejlődik.a telód 10W-al tölthető ami pár éve még gyorsnak számított.az én telóm 18W-al tölthető,de ma már ez is gyengusnak számít hiszen úgy 30-60W között tölthető a legtöbb mobil,a csúcskategóriások meg még ennél is gyorsabban.
'Használtam már normál töltővel is a telefonom, ott lassútöltèst írt ki.-mert a töltőd nem tud még 10W-ot sem..azt észre kellett volna venned hogy powerbankról gyorsabban töltődik valamivel.
"a Power Bankom elvileg nem is tudja a gyorstöltèst?"
Miért nem? Úgy kérted hogy deaktiválják?
"2) ez nem az a töltő. wt10000-es típust írt a kérdező."
Nem tesz semmit, a WT is tudja a 2 ampert.
Miért kell mindent szájba rágni, amit önállóan is el lehet olvasni, rá van írva.
A qc 9V-nál kezdődik,de ez is csak egy szabvány.
Ha a telefonodnak utánaolvasnál akkor látnád hogy fast charge 10W-ként hirdetik.
Egyébként a quick charge 1.0 10W-ban van megadva, tehát ha ezt eléri a töltő vagy a készülék akkor már támogatja a gyorstöltést.most részletesebben leírtam amit az 1-es válaszomban.
"A qc 9V-nál kezdődik,de ez is csak egy szabvány."
Persze azért szabvány, hogy akik erről beszélnek, azok mind ugyanarra gondoljanak. Ez a szabványok lényege. Ehhez javaslom, olvasd el te is, ha már hivatkozol rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!