Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emag használt telefont...

Az emag használt telefont adott volna ki új címszó alatt?

Figyelt kérdés

Még sosem rendeltem az emagtól. Most bekapcsoltam az újonnan vett telefont és azt írja ki hogy 6 hónapja nem használta ezt az alkalmazást. Mi legyen vele. Térképről van szó. Akkor nem zsír új a teló? Átverés?

Nő vagyok nem értek ehhez.

Samsung okostelefonról van szó.

2022. okt. 5. 15:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Az első kommentek között leírtam hogy hogyan tudod megállapítani volt e már használva vagy nem. (Lezáró tapasz + gyári fólia) Arra is volt egy totál baromság viszontválaszod, akkor mégis mi a picsát vársz?

Értelmesen le lett írva de te csak fújod a hülyeséget, és csodálkozol hogy beléd állnak.

Bármit írnánk úgyis megcáfolnád, innentől kezdve a kérdést is felesleges volt kiírnod, meg válaszolni is teljesen értelmetlen.

2022. okt. 5. 21:38
 42/45 A kérdező kommentje:
Aha ok 😃
2022. okt. 5. 21:43
 43/45 anonim válasza:
100%
Talán szolgáltatókról nem hallgattál? Hűségidő?
2022. okt. 5. 22:16
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tökmindegy használt vagy nem használtat kaptál, egy hónap eltelt a vásárlás óta, senkit nem fog érdekelni, ha problémázol esetleg
2022. okt. 6. 09:34
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

"nincsen egy tutibiztos, de engem bsztattok."

legalább így jó?

"hejesirasi versenybe, indulo tet 1 milio.."

már el is buktad...

2022. okt. 6. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!