Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emag használt telefont...

Az emag használt telefont adott volna ki új címszó alatt?

Figyelt kérdés

Még sosem rendeltem az emagtól. Most bekapcsoltam az újonnan vett telefont és azt írja ki hogy 6 hónapja nem használta ezt az alkalmazást. Mi legyen vele. Térképről van szó. Akkor nem zsír új a teló? Átverés?

Nő vagyok nem értek ehhez.

Samsung okostelefonról van szó.

2022. okt. 5. 15:49
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nyilván azt fogja mondani hogy uj. :D Ugye nem komoly a kerdes :DD
2022. okt. 5. 16:54
 22/45 anonim ***** válasza:
79%

"És ezt miért nem a bolttól kérdezed???"

Mert nem tud úgy se válaszolni.

Mert boltnak ugyan bolt, de semmi köze ahhoz a csomaghoz amit átad.

Ebben a "funkcióban" csak sima ÁTADÓHELY, nem több..

Én is rendszeresen rendelek ilyen boltba, izé átadóhelyre.

Amúgy tonerbolt, mint vásárlóhely..

2022. okt. 5. 17:18
 23/45 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%

Előszöris az emag árusít újracsomagolt (==használt, de leginkább csak a 14 napos elállási joggal élve visszaküldött) termékeket, akár 10-20-30%-kal olcsóbban:

[link]

Tehát könnyen lehet, hogy ilyet vettél. De egyrészt ezeknél a gyári állapot visszaállítása után az alkalmazás tárolt adatai is törlődnek, másrészt pedig különböző acountok között nincs adatátvitel (biztonsági okokból).

Éppen ezért valószínűbb az, hogy ha az előző és a jelenlegi telefonodra ugyanazzal jelentkeztél be, akkor az előzőn használtad utoljára 6 hónapja az alkalmazást.

2022. okt. 5. 17:26
 24/45 A kérdező kommentje:
Most maGarul lecci mi van? Tehat hqsznalt vagy uj a telo?
2022. okt. 5. 17:36
 25/45 A kérdező kommentje:
Ujracsomagolt nyilvan nem volt
2022. okt. 5. 17:38
 26/45 A kérdező kommentje:
Azt feltuntrtik tudom. Ezen nem volt ikyrsmi
2022. okt. 5. 17:38
 27/45 anonim ***** válasza:
68%
Új a telefon, a régin használtad fél éve azt az alkalmazást, arról küldött értesítést
2022. okt. 5. 17:54
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

pali hadovászol össze vissza, így fingunk nincs mivan :D emag ügyfélszolgálatát hívd fel aztán kérdezd meg hogy ez a telefon ezzel és ezzel a szériaszámmal/IMEI kóddal volt e már eladva korábban, számla gondolom megvan

a lezáró matricát és a képernyőfóliát legfeljebb a gyártó tudja visszatenni úgy hogy az gyárinak látszódjon...

"Most bekapcsoltam az újonnan vett telefont és azt írja ki hogy 6 hónapja nem használta ezt az alkalmazást."

szóval téged ezzel fogadott a telefon első indítás után, se nyelvválasztás, wifi hálózat beállítás, ujjlenyomat, arcregisztráció pin kód stb nem volt, hanem egyből a főképernyőre dobott?

2022. okt. 5. 17:58
 29/45 A kérdező kommentje:

Nő vagyok 😃

27, dehogy hasznaltam a régin fél éve, napi szinten haaznalom a terkepet szinte.

Nem ezzel inditott. Ki kellett valasztani a sok szrt es utana jott ez fel

2022. okt. 5. 18:05
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

"Nő vagyok 😃"

És ez egyet jelent azzal, hogy képtelen vagy összefüggő, egymásnak nem ellentmondó állításokat írni?

2022. okt. 5. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!