Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emag használt telefont...

Az emag használt telefont adott volna ki új címszó alatt?

Figyelt kérdés

Még sosem rendeltem az emagtól. Most bekapcsoltam az újonnan vett telefont és azt írja ki hogy 6 hónapja nem használta ezt az alkalmazást. Mi legyen vele. Térképről van szó. Akkor nem zsír új a teló? Átverés?

Nő vagyok nem értek ehhez.

Samsung okostelefonról van szó.

2022. okt. 5. 15:49
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nem, vki lepalizott, arra ietam
2022. okt. 5. 18:09
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

azt is "ietam", hogy

"Euronics? Media markt? Dupla annyi volt ott, ezt akcióba vettem"

féláron, mert használt volt.

2022. okt. 5. 20:11
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is nő vagyok, de egyrészt tudok írni és olvasni, másrészt 20+ éve vannak mobilok a piacon, szóval ne játszuk már ezt a “jaj… nő vagyok és neeeem éééértek a teKnikához” narratívát!
2022. okt. 5. 20:11
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

"Most bekapcsoltam az újonnan vett telefont és azt írja ki hogy 6 hónapja nem használta ezt az alkalmazást."

Figyu, lehet én fogom meg abszolút rossz oldalról a kérdést, de egy telefonvásárlásnál, HA HASZNÁLT, AKKOR IS, szoftveresen gyárira visszaállított állapotban fogod kapni. Magyarul amikor bekapcsolod a telefont, akkor jön az, hogy Google fiók beállítás meg egyebek. Semmi olyat nem mondhat, hogy 6 hónapja nem használtad az alkalmazást. Legalábbis ez a szerény véleményem.

Inkább az lehet itt a háttérben szerintem, hogy a Google fiókod nyilván a régi, amivel bejelentkeztél, így pedig a régi telefonodról bizonyos információk átkerültek az újba is. Pl. hogy x hónapja nem használtál valamilyen alkalmazást.

2022. okt. 5. 20:17
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Smart switchet használtál kérdező? Mert az a régi telefon alkalamzásadatait is átviszi ám, mondtad hogy fél éve nem használtad a régi telefont, az pont 6 hónap :D
2022. okt. 5. 20:48
 36/45 A kérdező kommentje:

34 olvasd már el a kommenteket amiket írtam

35 nem

Tudjatok az a rohej, hogy 4 oldalnyi valaszbol nincsen egy tutibiztos, de engem bsztattok.

Aki meg nokent irt, ha nagyon akar benevezhet velem egy hejesirasi versenybe, indulo tet 1 milio..

2022. okt. 5. 21:09
 37/45 A kérdező kommentje:
35 reszeg vagy? dehogy irtam ilyet. uristen
2022. okt. 5. 21:10
 38/45 anonim ***** válasza:
84%

"34 olvasd már el a kommenteket amiket írtam"

Nem fogok 4 oldalnyi f...szságot elolvasni.

"35 reszeg vagy? dehogy irtam ilyet. uristen"

Te totál kre..tén vagy :D Húzz a f..szba a kamu kérdéseddel, ha nem akarsz megoldást. Vidd vissza a telefont 14 napon belül és akkor megnyugodhatsz...

2022. okt. 5. 21:20
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Na, elolvastam a f..szságaidat és még mindig nem tiszta: A KORÁBBI GOOGLE FIÓKODDAL JELENTKEZTÉL BE A TELEFONBA? IGEN? Tudod egyáltalán, hogy mi az? :)
2022. okt. 5. 21:21
 40/45 A kérdező kommentje:

Csak egy gmailba léptem be. Sim lartya sincs meg benne. Egyelore nem hasznalom. 1 honapja vettem.

Vegul megis elolvastad? Aha, tehat elszegyellte magat az Ur ;) ezt boknak veszem a kretennep egyutt 😏

2022. okt. 5. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!