Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont vennék 300-400 ezer...

Telefont vennék 300-400 ezer forint környéken.Most Iphone-t használok imádom szeretem miden részét és az ios-t is de viszont engem ez az aksi idő kiborít. Érdemes Androidra váltani ?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni friss Iphone tulajoktól akiknek újabb a telefonjuk ,hogy ez mennyire változott az aksi idő az évek alatt? Mert gondolom nem ez az első telefonjuk ami Iphone. Azon gondolkodtam ,hogy ha érdemes lehet váltanék androidra. Csak nem tudom ott is mire , néztem xioami-t is csak félek ezektől a kínai ,,kém" telefonoktól ,mert azért régen is voltam velük problémák e téren (huawei) és ezekkel mennyire van baj? Illetve a Samsungok esetében mik a tapasztalatok ? Nekem az alap alkalmazásokat(Facebook,Messenger,térkép)stb.. erre használnám és nem baja ha tudnék rajta játszani is és esetleg nem egy krumpli kamera lenne benne. Tényleg imádom az Apple cuccokat de engem nagyon idegesít ,hogy kevés az aksi idő bár benne van ,hogy öreg már a telefon (1gen Se ) de viszont jó állapotú az aksi benne. Meg amennyit most drágultak az új Iphoneok lehet jobb ha androidot használok egy ideig ,mert azért a használt árakat is jól megnyomták

2022. okt. 4. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom újat akarsz. 12 alatt én sem nézelődnék, de 12-őt meg már azért nem vennék, mert egyenlő háttértár mérettel ali drágább a 13, viszont ott érezhetően erősebb az aksi, újabb a proci és elvileg jobb a kamera is.

De egyébként nem akarlak lebeszélni feltétlenül az androidos telefonokról, a Samsung S szériája mindig is szépen muzsikált, ráadásul a márka saját kiegészítői is egyre inkább önálló ökoszisztémát alkotnak és olcsóbbak mint az almánál lévő hasonló dolgok (óra, fülhallgató).

2022. okt. 4. 23:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Igaz jogos ,hiszen maximum a Samsung S széria képen felvenni a minőséget az Iphone-al szemben. Majd szerintem idővel ki gondolom mi lesz nehéz ez a telefon vétel xd. Köszönöm mindenkinek a segítséget !
2022. okt. 4. 23:17
 13/15 NTBS ***** válasza:
Maradj az iPhonenál.
2022. okt. 5. 06:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is maradj az IPhonenél. 12-ben már jó volt az aksi a felette lévő modellekben meg pláne.

Én az IPhone 12 128gb ajánlom vagy az IPhone 13 Minit. Esetleg szürkeimportosan a 13 is kijön úgy még meg is éri és jobban jársz mint a 12-vel. De ha kis méretet szereted a 13 Mini is tökéletesen jó lesz aksi időben is!

2022. okt. 5. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Persze konkrét modellektől is függ a dolog, de általánosságban az Androidos telefonoknak jóval hosszabb az üzemidejük, mint az iPhone-oknak! Azon belül is a Snapdragon processzoros telefonok nem csak a leggyorsabbak, de ennek ellenére a leginkább energiatakarékosak, és hosszabb távon is ugyanolyan stabilak maradnak, mint egy iPhone, viszont pont ez az, hogy egy bizonyos teljesítmény felett már azok sem képesek kompenzálni az üzemidőt, vagy csak ritkább esetben!

Kicsit körülnézve Androidosból a Realme GT2 Pro nagyon szuper, kb. a csúcsprocesszor van benne (Snapdragon 8 Gen 1), és a 117 órás készenléti idő nem csak ehhez mérten durva, de amúgyis egész jó!

Felsőbb kategóriás Samsungból a Galaxy S20 FE 5G, az S21 Ultra, és az S22 Ultra vannak még 100 óra feletti készenléti idővel, viszont a processzoruk közel sem a csúcs!

iPhone-ból csak a 13 Pro Max, 14 Pro, és 14 Pro Max tudnak 100 óra feletti készenléti időt, de azok is már legalább 430 ezertől kezdődnek legolcsóbban!

2022. okt. 6. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!