Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van még esély hogy működjön?...

Van még esély hogy működjön? El vigyem szervizbe? Jól le fognak húzni?

Figyelt kérdés
Van egy Huawei Mate 20 liter telefonom,ami beleesett a tengerbe.Mivel nem tudtam mi a pontos teendő sós víz esetében, így ugyanúgy jártam el,mint korábban édes víz esetében:amit lehet darabokra szedték,napokig (8)hagytam állítva szàradni.Akkor nem csinált semmit.Most bedugom a töltőt és közben fent a LED pirosan villog.És közben megrezzen.Később mikor megpróbàlom bekapcsolni kiadja az üdvözlő hangot,de nincs kép.(4 év emléke van benne, több ezer kép, esküvői képek-videó.(persze megvan az pendrive-on is) jó lenne,ha működne legalább csak addig, amíg lementem róla a képeket. Gépre még nem dugtam fel)

2022. okt. 1. 17:11
 1/7 A kérdező kommentje:
*Lite
2022. okt. 1. 17:12
 2/7 A kérdező kommentje:
*szedtem
2022. okt. 1. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Hátha ők tudnak segíteni, vagy telefonszervíz. Azért előtte próbáld meg csatlakoztatni a számítógéphez, hátha át tudod róla másolni a képeket..

2022. okt. 1. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. okt. 1. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

"4 év emléke van benne, több ezer kép, esküvői képek-videó.(persze megvan az pendrive-on is) jó lenne,ha működne legalább csak addig, amíg lementem róla a képeket"

Már lementetted, ott van a pendrive-on...

2022. okt. 1. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Az esküvői dolgok vannak csak meg..azt hittem érthetően fogalmaztam. Azóta bekapcsoltam az ősrégi számítógépet(csak a gèphàz van meg a monitor az a TV.) hogy feldugjam a telefont,de persze nem működik az se...
2022. okt. 1. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi hogy itt voltál. A többit önállóan is meg tudod oldani.
2022. okt. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!