Ha szervizbe viszem az okostelómat, van esély arra, hogy látni fogják a fájljaimat/képeimet/videóimat/zenéimet stb?
Lehetőségük van. Hogy élnek-e vele utólag kiderül (vagy nem)
Ha van lehetőséged, ments és törölj mindent, mert a javítás során törölhetik (alkatrész csere)
Attól függ mi a baja, és mennyire kell javítás után kipróbálniuk. De nem igazán fogja érdekelni őket, hogy mi van rajta.
Ha meg szoftver hiba, akkor meg lehet, hogy meg sem tudják. Mert előfordulhat le kell törölniük és újra telepíteni (ezért az is előfordulhat, hogy a rajta lévő adatok elvesznek).
De ha meg memória kártyán vannak a dolgaid, és nem saját beépített memórián, akkor vedd ki belőle mielőtt elvinnéd szervizbe.
Sajnos én is szervízre szorultam, már előtte az összes jelszót megváltoztattam ami a jegyzetben volt. nem bíztam a szervízben, mint sokkal később kideült, megnézték, sőt..
nincs ebben semmi, így kell élnünk..résen kell lenni, akkor nem érhet (nagy)meglepetés..
ez a modern világ egyik buktatója a számtalan előnye mellett.példul a mostani előtt lévő telefonomat már nem javttattam, hanem asztalfiók, és vettem egy újat. persze a tanulságokat felhasználtam vásárláskor(is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!