Meg vettem, de várnia kell, mert a pitonbőr tok még nem jött meg az USA-ból.
Meg lehet nem is fog neki tetszeni, nem megy a színe az Audi TT kabriójához.
Mindig azt mondom, mit otthon Izraelben: "Csak egészség legyen, a többit megvesszük!"
Shalom!
2022. szept. 23. 18:20
12/26 anonim válasza:
1 millió alatt még bőven vannak használható, és különösebb ráköltést nem igénylő autók. Ha nem vagy márkafetisiszta és nem zavar a jármű kora. Csak persze a hozzád hasonlóak például nem ülnek Suzukiba, és itt már a második generációs Swiftre gondolok, de írthattam volna WagonR-t, Ignist is.
2022. szept. 23. 18:21
13/26 anonim válasza:
Aki év közben kap ilyen több százezres ajándékokat, mert ugye ez nélkülözhetetlen, egy SE sem elég, vagy 12-es, és akkor az Androidosokról nem is beszéltem, mit kap születésnapra, karácsonyra, egyebekre? Mennyi megy el ilyenekre évente, gyerekenként? Fél millió? Vagy 1? Bevételtől, anyagi helyzettől függetlenül szerintem ez nem normális, akkor sem, ha "a többieknek is ilyen van". Le lehet pontozni.
2022. szept. 23. 18:22
14/26 anonim válasza:
#12.
Anakonda vagy krokodil. A piton már kiment a divatból. Minden prolinak az van. 😂😂😂
2022. szept. 23. 18:24
15/26 anonim válasza:
Tipikus provokátor kérdés, a kérdező már le is lépett, csak bedobta a gumicsontot csócsálásra a népnek.
2022. szept. 23. 18:48
16/26 anonim válasza:
16.-ra.
Egyértelmű.
De hidd el, sok szülő inkább hitelbe veri magát, és megveszi a sulis kölkének, hogy ne nézzék ki a pénzes szülők gyerekei a menő suliban. :(
2022. szept. 23. 18:52
17/26 anonim válasza:
Szerintem egy gyereknek hülyeség. Leesik, hülyéskednek vele a suliban, összetörik. Elég egy sima telefon, amin meg tud nézni egy videót, olvasgatni a neten meg telefonálni.
2022. szept. 23. 19:28
18/26 anonim válasza:
Aki még egy iPhone-t sem tud megvenni a gyerekének, az minek vállal gyereket?
2022. szept. 23. 19:32
19/26 anonim válasza:
#16.Ez jogos.
De bennem továbbra is az vetődik fel, más embert miért érdekel ki mire szórja el a pénzt?
Valaki dohányzik, elmotorozza(most ez tényleg drága hobbi), elissza, vesz telefont stb. Nem teljesen mindegy?
Számomra a gyűlölet felfoghatatlan ami a kérdés alatt van, elég szomorú, hogy egy ilyen "gumicsont" miatt hogy képesek az emberek egymást kritizálni, kinézni...
2022. szept. 23. 19:49
20/26 anonim válasza:
Nem. Ha lenne gyerekem és vennék neki, akkor első telefonnak max 50.000Ft-ig mennék, és valami ismertebb telefont vennék neki, mivel a gyerekek között számít kinek milyen telefonja van. Második telefonként max 80-ig mennék attól függően mennyire vigyázott az előzőre. Aztán ha már elkezd gyűjteni magának telefonra, akkor meg már azt veszi meg, amelyikre kitelik. Ha az akkor megjelent legújabb iPhone kell neki, akkor megveheti azt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!