Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen időközönként szoktál...

Milyen időközönként szoktál új mobilt venni?

Figyelt kérdés
Mikor az előző bedöglik, vagy csak egyszerűen elég ha kijön egy új, ami tettszik?
2010. szept. 26. 12:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nokia n70-esem lassan ötödik évét tapossa, de amíg működik, jól van ez is. Tervezem egy ideje, hogy lecserélem, de egyre sem akadtam még, ami minden téren többet tudna adni.
2010. szept. 26. 12:31
 12/25 anonim ***** válasza:
Én 2 évente, mert mindig két évre kötök szerződést így jó telefont kapok olcson. Bár legutobb nagyon befürdöttem egy htc készülékkel. :) Úgy hogy az repült mint a gyözelmi zászló 5 hónap útán. Úgy hogy most 1évig még egy 6 e ft telefont használok. (már mint újonnan volt annyi :D )
2010. szept. 26. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
én egy időbe nem váltógattam csak 1-2 évente de mostanba nagyon rajtam volt a csere mánia. 5 hónap alatt volt 5 telefonom. Most leragadtam egy nokia 5230 mellett fekete-krómba mert iszonytósan megtetszet de még csak 3 hete van meg szall rem tartós marad:S
2010. szept. 26. 12:45
 14/25 anonim ***** válasza:
nekem 6 évig volt ugyanaz a telefonom, egy nokia 6230-am volt. ez a szerelemtelefonom.. kaptam közben egy nokia 7373-at 2 éve de 1 év alatt meghalt, ugyhogy visszatért a szerelemtelefon. viszont szegény elkezdett haldokolni, ugyhogy néztem másik telefont. most nokia 5800 xpressem van, fekete. szeretem ezt is, de egy e55 jobban tetszett volna. csak az drágább mint a mostanim.
2010. szept. 26. 12:52
 15/25 anonim válasza:
Nokia 6230-am volt volt kb 4-5 évig. imádtam :( csak már rossz volt az aksija, és kaptam helyette egy Nokia 5130-at, amiben sokat csalódtam..zene hallgatás közben kikapcsol, néha lefagy, a képeket meg nem lehet gépre átrakni..
2010. szept. 26. 12:56
 16/25 anonim ***** válasza:

KB 2-3 évente.

Pont 1hete és 1napja vettem új telefont :D

Az előzőek 3évig húzták, az egyiket megtartottam [Nokia 7373], a másikat passzoltam apámnak [Nokia 6300]. Most Samsung Wave van =)

Szóval a telók nem döglöttek be, csak egy idő után minden unalmas...

2010. szept. 26. 13:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Mikor már elromlik. Most csak egy telefonom van, egy 3 éves SonyEricsson T250i. A 4 éves SonyEricsson K310i-m pedig nemrég ment tönkre.
2010. szept. 26. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a Sony E.-m van 5 éve ;)
2010. szept. 26. 13:29
 19/25 anonim ***** válasza:

ma 12.22-nek

"első... te nem gondolod hogy ha találsz valamit akkor vissza kéne adni a gazdájának? "

Első vagyok..

És azt is megmondod nekem,hogy adjam vissza nekik? Hiszen többnyire utcán találom őket,vagy kivételes esetben egy öltöző fülkében..

Ha már itt tartunk..Én is hagytam el régebben telefont,sőt a táskámat is iratokkal együtt..Kérdezd meg hogy visszaküldték??Megsúgom nem..

Azt is kérdezd meg,hogy szerinted hányan adnák vissza a talált dolgokat???

2010. szept. 26. 15:51
 20/25 anonim ***** válasza:
utolsó: Mondjuk felhívod bármelyik számot ami benne van a telefonban, és megkérdezed kié a teló :D
2010. szept. 26. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!