Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen időközönként szoktál...

Milyen időközönként szoktál új mobilt venni?

Figyelt kérdés
Mikor az előző bedöglik, vagy csak egyszerűen elég ha kijön egy új, ami tettszik?
2010. szept. 26. 12:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán..Mivel nekem elég ha tudnak hívni,elég ha működik az sms...a többi mütyür dolog nem érdekel rajta..

Bár elég szerencsés vagyok,és mindig találok mobil telefont így akkor cserélődik le amikor új készüléket találok..Legutóbb Nokiát találtam..Amit most cseréltem le (kábé 3 hónapja) egy LG Kp 500-ra( ezt is találtam,méghozzá egy női ruhaüzlet öltözőjében..Valaki ott hagyta a kisszéken)Szóval most ez van..

2010. szept. 26. 12:13
 2/25 orsybaba88 válasza:

ez teljesen emberfüggő, attól függ, mire használod. Sz.tem ne várd meg, míg tropára megy, mert elveszhetnek adataid, telefonszámok, stb.

én most akarok új telót venni, vodafone-osat. Eddig engem se érdekelt, milyen, ált anya használt mobiljait kaptam meg.

de most szeretnék egyet, ami sokat tud, pl fényképezős, mp3, bluetooth, ráadásul és szép is.

a nokia2220 nagyon tetszik, de sajna nem tud semmit:)

2010. szept. 26. 12:18
 3/25 bp1985 ***** válasza:
Vettem egy olyan telefont, amit tudok használni rendesen. Amíg működik, és kielégíti az igényeimet, addig jó. (hd2)
2010. szept. 26. 12:19
 4/25 anonim válasza:
Én 4 éve használom a W200i- met és amíg működik rajt minden nem veszek újat.
2010. szept. 26. 12:20
 5/25 anonim válasza:
én 1-1,5 évente veszek újat :D mindig megtetszik egy másik
2010. szept. 26. 12:21
 6/25 anonim ***** válasza:
75%

első... te nem gondolod hogy ha találsz valamit akkor vissza kéne adni a gazdájának?

én akkor veszek új mobilt ha már elromlott a régi, jelenleg sony ericcsonom van, egyszerű régi fajta, már 5 éve megvan de egy karcolás sincs rajta, és nagyon jó. remélem nem kell lecserélnem még egy jó darabig.

2010. szept. 26. 12:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Amikor bedöglik.
2010. szept. 26. 12:23
 8/25 anonim ***** válasza:
Addig használom, míg tönkre nem megy.Nem engedhetem meg magamnak a mindig legújjabbakat.
2010. szept. 26. 12:25
 9/25 anonim ***** válasza:
2 év.Tehát idén xd
2010. szept. 26. 12:26
 10/25 anonim válasza:
kb. két hónapja 4 év után vettem telót, mert a másik már kezdte megadni magát, bár még használható, néha lefagyott 20-30 mp-re. inkább rákivántam az újra.
2010. szept. 26. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!