Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi a minimális összegű...

Mennyi a minimális összegű feltöltés a Domino feltöltőkártyán, hogy egy évig érvényes maradjon?

Figyelt kérdés
A Telekom, Domino kártyás feltöltésénél van 1.500, 3.000, 5.000, 10.000 és 15.000 Ft-os feltöltési lehetőség, de nekem a legkisebb is bőven elég lenne, a cél, hogy egy évig érvényes legyen. Viszont nem vagyok abban biztos, hogy az 1500 Ft-os egy teljes évre érvényességet ad, a postán nem adnak felvilágosítást...

2022. szept. 19. 10:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

19# jó hosszan f. a szót, pedig csak 2 kellett volna kugliba:

telekom feltölés

2023. jún. 6. 14:39
 22/32 anonim ***** válasza:

"Én mindenesetre itt kiírtam volna ezt az infót..."

[link]

És láss csodát le is írták, 1 perc volt megtalálnom az általad linkelt oldalon:

"Mi az a rendelkezésre állási idő és mennyi ideig érvényes?

-A rendelkezésre állási idő az az idő, amíg a kártyád aktív. A rendelkezésre állási idő hossza attól függ, hogy mikor és mekkora összeggel töltöd fel a kártyád legutoljára.

-Dominod kezdeti rendelkezésre állási ideje 180 vagy 365 nap függően attól, hogy melyik csomagot vetted. Ha ez idő alatt feltöltesz, akkor a feltöltésed összegének függvényében ez az érvényességi idő meghosszabbodik.

-2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap.

-Ha te először 15 000 Ft-tal töltöd fel az egyenleged, ahol a rendelkezési idő 366 nap, majd rövid időn belül újabb 1500 Ft-tal töltesz fel, akkor a rendelkezésre állási idők napjai nem adódnak össze. Nem lesz a rendelkezési állási időd még 120 nappal hosszabb, hanem az első feltöltés által biztosított rendelkezésre állási idő, azaz az első feltöltés napjától számított 366 nap marad meg."

2024. jan. 18. 16:06
 23/32 A kérdező kommentje:

Milyen jó, hogy visszanéztem, amikor megint aktuális volt. Az adott linken természetesen már nem találtam az infot, írtam az "intelligens" ügyintézőnek, aztán vagy húsz perc alatt választ is kaptam a kérdésemre... részben.

Amikor már emberrel cseteltem, először azt mondta, hogy 1500 Ft bankautomatánál is, és amikor visszakérdeztem, hogy ez változott-e, mert korábban 3000 volt, akkor mondta, hogy tévedett, arra, hogy hol találom az infot erről az oldalukon, már nem válaszolt.

Egyre szarabb mind.

Ja, az is mókás volt, hogy kérdezi tőlem a MI, hogy hogy szólíthat, erre soha sehogy nem szólított senki se, se a humán, se mesterséges. :D

szept. 12. 12:43
 24/32 anonim ***** válasza:

google :)

"Domino feltöltés árak"

[link]

szept. 12. 17:46
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem ment át. Én nem az arra voltam kíváncsi, hogy hány forintos tételekkel lehet feltölteni, ez egyből megtudom.

Nekem az a fontos, hogy melyik az a legkisebb, aminek a befizetésével az egyenleg egy évig érvényes lesz.

A gyengébbek kedvéért, lehet, bár már semmi se biztos, hogy ha 1500-zal töltöm fel, akkor három hónap vagy fél év múlva rinyál, hogy lejár az egyenleg. Ha negyed év, ahogy emlékszem, akkor nagyot bukok, mert nincs használva ez a mobil annyit. Ha fél év, akkor kb. a pénzemnél vagyok.

szept. 12. 23:25
 26/32 anonim ***** válasza:
3000.-
szept. 18. 00:22
 27/32 anonim ***** válasza:
... és ezt már az 1# is megírta.
szept. 18. 00:24
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az 1# azt írta meg, hogy mennyi volt 2022-ben, de most 2024 van. Azóta akár változhatott is az ezzel kapcsolatos szabályuk, ezért érdeklődtem ismét, és ezért fogok jövőre is érdeklődni, mielőtt feltöltöm, annak ellenére, hogy az 1# már megírta, nem azért, mert gond van a felfogásommal, és két év kevés volt hozzá, hogy felfogjam.

szept. 18. 08:01
 29/32 anonim ***** válasza:

Pedig kinn van még mindig, gyakorlatilag ugyanaz a szöveg:

Mi az a rendelkezésre állási idő és mennyi ideig érvényes?

A rendelkezésre állási idő az az idő, amíg a kártyád aktív. A rendelkezésre állási idő hossza attól függ, hogy mikor és mekkora összeggel töltöd fel a kártyád legutoljára.Dominod kezdeti rendelkezésre állási ideje 180 vagy 365 nap függően attól, hogy melyik csomagot vetted. Ha ez idő alatt feltöltesz, akkor a feltöltésed összegének függvényében ez az érvényességi idő meghosszabbodik.2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap.Ha te először 15 000 Ft-tal töltöd fel az egyenleged, ahol a rendelkezési idő 366 nap, majd rövid időn belül újabb 1500 Ft-tal töltesz fel, akkor a rendelkezésre állási idők napjai nem adódnak össze. Nem lesz a rendelkezési állási időd még 120 nappal hosszabb, hanem az első feltöltés által biztosított rendelkezésre állási idő, azaz az első feltöltés napjától számított 366 nap marad meg.

[link]

Le kell görgetni és lenyitni a vonatkozó kérdést, legalábbis mobilon.

szept. 18. 09:55
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszi. :) Most már megtaláltam. Jövőre is megkeresem, mielőtt ide írnék.

Azért továbbra is gáz, hogy az ügyfélszolgálatos félretájékoztatott.

Üdv.

szept. 18. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!