Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet benzinkúton...

Hogyan lehet benzinkúton feltöltőkártya egyenlegét feltölteni?

Figyelt kérdés
A honlapon azt írja a Telenor hogy fel lehet tölteni a kártyát kúton is, de ott hogyan kell? Ha pl. bemegyek a közeli MOL-kútra, mit kell ott csinálni?

2019. ápr. 29. 23:17
 1/7 1112 ***** válasza:
100%
Hát megmondod, hogy azt szeretnéd, és ha adott kúton van ilyen lehetőség, akkor odaadod nekik a pénzt, és feltöltik; asszem akár hétvégén is.
2019. ápr. 29. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja hogy ennyire egyszerű? Azt hittem bonyolultabb. Szóval odamegyek, kérek feltöltést, bemondom a számomat, odaadom a pénzt készpénzben, ők feltöltik és kész? Jól hangzik. Köszönöm a segítséget!
2019. ápr. 29. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Benzinkútja válogatja, van ahol te írod be a számod, van hogy diktálod. Azután kell majd a PIN kódod ha van, kifizeted, azt csókolom.
2019. ápr. 29. 23:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Az végülis mindegy, hogy én írom-e. PIN-kódom nincs már, elhúzós képernyővédelem van (okostelefon). Köszi neked is!
2019. ápr. 29. 23:31
 5/7 1112 ***** válasza:
pinkód szerintem nem kell. olyannal még nem találkoztam, hogy az is kellett volna. ja de várjunk, lehet, hogy én más szolgáltatónál vagyok, és akkor kell a pinkód, ha a másik szolgáltatónál lennék. de egyébként nemtom pl lehet-e minden szolgáltatónál pl online is feltölteni. (most nem néztem meg.)
2019. ápr. 29. 23:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Én telenoros vagyok, a honlapjuk listázza a benzinkutakat (MOL, Shell, Agip, OMV) opciónak, szóval ezek szerint lehet. Én sem gondolnám hogy PIN kell, nincs is a telefonomon jelenleg. Van egy MOL-kút nem messze, holnap elmegyek oda akkor. Köszi neked is!
2019. ápr. 29. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmész MOL kútra megmondod hogy egy telefon feltöltést szeretnél megmondod hogy melyik szolgáltatónál vagy mennyit szeretnél feltölteni telefonszámot megadod és kifizeted azt kész.
2019. ápr. 30. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!