Mennyi a minimális összegű feltöltés a Domino feltöltőkártyán, hogy egy évig érvényes maradjon?
Ezért "tök jó", hogy megszüntették a *102# USSD kódot, azzal nyomógombos telefonon is meg lehetett nézni, meddig érvényes az egyenleg... Persze van alternatíva, a *111# USSD kód alatti önkiszolgáló menü, csak azt meg elszúrták (ú helyett a -t akartam írni, csak a fórum úgysem engedné) annyira, hogy véletlenül se lehessen használni...
Gratulálok, Telekom!
17: igen-igen...
Én az ötezres feltöltést szoktam csinálni, mindig felugrik az ablak, hogy hány nap, és mit kapok hozzá... 500 mb mobilnetet is ajándékba.
Kerdezo, jogos volt a kerdesed.
Es, emlekszem, tenyleg nem volt informacio 2022-ben.
Es ma mar 2023-at irunk, de most (2023-ban) sincs erről semmifele informacio a Telekom webszajtjan se, es Telekomtol kapott SMS-ben se.
Azaz, ujra es ujra azt tapasztalom, hogy megadja a Telekom a Domino
szamlaegyenlegemet.
Azonban titokban tartja a Telekom, hogy mi az a minimalis penzosszeg,
amit nekem fizetni kell, ahhoz, hogy eletben tartsam a Domino karyamat.
Es, tovabba, titokban tartja a Telekom, hogy mi ennek a fizetesnek a hatarideje.
A tapasztalatom szerint EZ a ket utobbi informacio sohase volt, es SOHA SINCS fent, a Neten. Es sohasem kapod meg ezt az informaciot, akkor se ha megnezed a szamlad. Es akkor se, ha SMS-t kapsz a Telekomtol, ebben az ugyben.
Kerdezo, persze, hogy NEM vagy béna.
Nagy valoszinuseggel ez egy SZANDEKOS informacio visszatartas a Telekom reszerol.
Mivel emberi termeszet az, hogy gyorsabban es tobb penzt tesz az ember a telefonjara, ha nem tudja az ember, hogy minimum mennyit kell fizetni es hogy milyen hataridovel.
Peldaul, tegnap, vasarnap 2.000 Ft-ot tettem a telefonomra. Es csak utolag latom, hogy 1.500 Ft is eleg lett volna.
Tovabba, csak utolag latom, hogy koran fizettem, mivel 5 nappal fizettem
a hataridejuk elott.
Mindez a ket dolog a Telekomnak jo, es nekem art, mert, egy ilyen kerdeses es szanalmas es sunyi modszerrel, a kovetkezo 6 honapomat a Telekom tegnaptol (junius 4-tol) fogja szamitani, s nem pedig junius 9-tol.
Azaz, egy ilyen ketseges es sunyi modszerrel, sikeresen elvett tolem a Telekom, ot (5) teljes napot a hat (6) honapombol.
Arrol nem is beszelve, hogy 2.000 Ft-ot kapott tolem a Telekom, s nem pedig 1.500-at. Igaz, lebeszelhetem azt az 500 Ft-ot. Azonban nem fogom lebeszelni azt, mivel vannak nekem mas telefonjaim is, ahol sokkal jobb percdijakat kapok.
Kerdezo, teljesen igazad van, es teljesen jol fogalmazol, amikor azt irod, hogy "De itt sem az volt a gond, hogy nem tudom, mennyi az egyenleg, hanem az, hogy nincs áttekinthető tájékoztatás arról, hogy mekkora feltöltéshez mennyi érvényességi idő jár, vagyis sz^r a tájékoztatás postán, bankautomatán, de még szerintem a honlapjukon is. Az ilyen alapinfó bökje ki az ember szemét!"
En tovabbra is azon a velemenyen vagyok, hogy szandekos ez az informacio visszatartas, a Telekom reszerol. Es hogy semmi se fog javulni soha sem. Ha csak nem, talan-talan, esetleg, becsuletesebb emberek kezebe kerul a vezetes a Telekomnal.
Remelem, ez segit.
az első rögtön ezt dobja ki:
továbbá:
"Milyen feltöltési címletek közül választhatok?
Telekom alkalmazásban és honlapunkon a következő címletek közül választhatsz: 1500 Ft, 3000 Ft, 5000 Ft, 10 000 Ft és 15 000 Ft."
"Mi az a rendelkezésre állási idő és mennyi ideig érvényes?
A rendelkezésre állási idő az az idő, amíg a kártyád aktív. A rendelkezésre állási idő hossza attól függ, hogy mikor és mekkora összeggel töltöd fel a kártyád legutoljára.Dominod kezdeti rendelkezésre állási ideje 180 vagy 365 nap függően attól, hogy melyik csomagot vetted. Ha ez idő alatt feltöltesz, akkor a feltöltésed összegének függvényében ez az érvényességi idő meghosszabbodik.2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap.Ha te először 15 000 Ft-tal töltöd fel az egyenleged, ahol a rendelkezési idő 366 nap, majd rövid időn belül újabb 1500 Ft-tal töltesz fel, akkor a rendelkezésre állási idők napjai nem adódnak össze. Nem lesz a rendelkezési állási időd még 120 nappal hosszabb, hanem az első feltöltés által biztosított rendelkezésre állási idő, azaz az első feltöltés napjától számított 366 nap marad meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!