Miért mondják, hogy a Chrome nem olya jó böngésző és inkábba készülék saját böngészőjét használják?
Macintoshon és Windowson Chromeot használok.
iPhoneon meg a Safarit. Nincs vaj a Chromeval. De sokan használják a Firefoxot, az Operát meg a többi böngészőt. Kinek mi jön be.
A csoportos lapok funkciója nem tetszett. Egy darabig még ki lehetett kapcsolni, majd jött egy frissítés és már sehogy nem bírtam visszaálltani a régi lapokat. Úgyhogy átálltam Firefoxra.
Most nem tudom mi a helyzet a Chrome háza táján.
Chrome egy kifejezetten szar böngésző lettbrengeteg erőforrásigénnyel, tárhelyigénnyel és reklámmal, telefonon és PC-n is
De mondjuk, az edgenél még mindig jobb, bár tekintve, hogy most vakartam le a windowsról az 1,9 GB (sic!) felhalmozott chrome vackot kb ez volt az utolsó, hogy saját tulajdonú gépemre feltettem.
A safari számomra rohadt irritáló, de tekintve, hogy a chrome konkrétan használhatatlan a reklámok miatt és rendszeresen lefagy (ios 15-16), ezért safarit használok mostanában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!