Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják, hogy a Chrome...

Miért mondják, hogy a Chrome nem olya jó böngésző és inkábba készülék saját böngészőjét használják?

Figyelt kérdés
Legyen az iOS vagy Android. Mi a vaj a Chrome-mal?
2022. szept. 18. 20:42
 1/9 anonim válasza:
100%
Nekem semmi bajom nincs vele
2022. szept. 18. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sincs.
2022. szept. 18. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Bár az tény, hogy a Samsung Internet böngészője sem olyan rossz.
2022. szept. 18. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
iOS-en mindegy mit használsz, mivel nem használhat saját motort egyetlen böngésző sem. Így minden böngésző lényegében egy Safari, csak saját dizájnnal. Legyen az Firefox, Opera, Chrome, Brave, Edge, akármi, mindegyik alatt a Safari motorja fut.
2022. szept. 18. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Macintoshon és Windowson Chromeot használok.

iPhoneon meg a Safarit. Nincs vaj a Chromeval. De sokan használják a Firefoxot, az Operát meg a többi böngészőt. Kinek mi jön be.

2022. szept. 18. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A csoportos lapok funkciója nem tetszett. Egy darabig még ki lehetett kapcsolni, majd jött egy frissítés és már sehogy nem bírtam visszaálltani a régi lapokat. Úgyhogy átálltam Firefoxra.

Most nem tudom mi a helyzet a Chrome háza táján.

2022. szept. 18. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
nem rossz de a Firefox jobb
2022. szept. 18. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
23%

Chrome egy kifejezetten szar böngésző lettbrengeteg erőforrásigénnyel, tárhelyigénnyel és reklámmal, telefonon és PC-n is

De mondjuk, az edgenél még mindig jobb, bár tekintve, hogy most vakartam le a windowsról az 1,9 GB (sic!) felhalmozott chrome vackot kb ez volt az utolsó, hogy saját tulajdonú gépemre feltettem.

A safari számomra rohadt irritáló, de tekintve, hogy a chrome konkrétan használhatatlan a reklámok miatt és rendszeresen lefagy (ios 15-16), ezért safarit használok mostanában

2022. szept. 18. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
nekem semmi bajom chrom bongėszöjėvel nincs tele reklámal gyors ės tabletem ės telefonomnak is az a saját böngészöje.
2022. szept. 19. 06:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!