Betudnak lepni elveszett telefonomba?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
tegnapelott ejjel elhagytam telefonomat. Huawei p10 lite. Ujjlenyomatos, meg jelszavas volt. Probaltam google keszulekkeresovel megtalalni azt irja, hogy nem erheto el. Meg irja, hogy utoljara aktiv volt azon a napon amikor elveszett. Ez mit jelent ? Lemerult ?
Mit tegyek? Osszes oldalhoz ahova regisztralva voltam a jelszavakat lejegyeztem jegyzettombe. Ez nagy baj ? Feltudjak torni telefont ?
2022. szept. 16. 21:14
3/20 A kérdező kommentje:
Bovebben pls ?:) Miert nem ?
2022. szept. 16. 21:21
4/20 anonim válasza:
Talán azert, mert nem tudják a jelszavadat. Van a telefonokon egy olyan funkció, ami arra szolgál, hogyha elfelejted a jelszavad, akkor újraindítja a telefont, jelszó nélkül. De ez reseteli a mobilt, szóval az adataidhoz semmiképpen sem tudnak hozzáférni, mert a reseteléssel törlődnek.
5/20 A kérdező kommentje:
Ertem
google keszulekkereson jelezne ha valaki pl ma hasznalta vagyis ma volt aktiv? Ugye azt irja hogy 14en volt utoljara aktiv. Az eltunese napjan.
2022. szept. 16. 21:40
6/20 anonim válasza:
Ezt csak a google fiókodban lehet kikapcsolni?
7/20 anonim válasza:
Csak akkor jelzi, ha van internet rajta, de mivel nem tudják feloldani így nem tudnak wifihez sem kapcsolódni, ergo internet sem lesz.
9/20 anonim válasza:
Remélem rendőrségen jelentetted legalább...
10/20 anonim válasza:
Akinek annyi esze van, hogy lepontozta a 7es válaszomat akkor cáfolja is meg :) Retardált gyökerek.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!