tegnapelott ejjel elhagytam telefonomat. Huawei p10 lite. Ujjlenyomatos, meg jelszavas volt. Probaltam google keszulekkeresovel megtalalni azt irja, hogy nem erheto el. Meg irja, hogy utoljara aktiv volt azon a napon amikor elveszett. Ez mit jelent ? Lemerult ?
Mit tegyek? Osszes oldalhoz ahova regisztralva voltam a jelszavakat lejegyeztem jegyzettombe. Ez nagy baj ? Feltudjak torni telefont ?
Szintúgy. Talán van valami téves infó abban, amit mondtam??? Hülye beszari nyulak. A vitát bezzeg már nem vállalnák. 4-es.
2022. szept. 17. 10:36
12/20 anonim válasza:
amit a #4 válaszban írtál, valószínűleg azért téves, mert ez nem alapfunkció a telefonokon, talán az iPhone-n igen, Androidon azt se tudom, hogy be lehet-e ezt kapcsolni, annak ellenére hogy én is androidos vagyok
2022. szept. 17. 14:58
13/20 anonim válasza:
#12 de valami hasonló biztos van minden telefonon, mert ha elfelejted a jelszavad, akkor ne kelljen már kidobni a mobilt.
2022. szept. 17. 15:04
14/20 anonim válasza:
#13 hard reset, az eredmény ugyanaz, mindent letöröl a telefonról, csak ez nem X számú sikertelen kísérlet után történik meg, hanem a felhasználó amikor elindítja
2022. szept. 17. 15:08
15/20 anonim válasza:
#14 Ez így van. De mondtam én olyat, hogy X számú sikertelen kísérlet után automatikusan elindul?
2022. szept. 17. 15:10
16/20 anonim válasza:
#15 éppenséggel nem 🤷🏼♂️
viszont ha nem tévedek, az iPhone 10 db sikertelen próba után tényleg megcsinálja, a többiek meg valószínűleg ezt "hozzáköltötték" a válaszodhoz
2022. szept. 17. 15:16
17/20 anonim válasza:
Lehet, nem tudom.
"az iPhone 10 db sikertelen próba után tényleg megcsinálja"
Legalább most is tanultam valamit😁
2022. szept. 17. 15:20
18/20 anonim válasza:
#17 legalábbis tudomásom szerint, illetve asszem ezt ki is lehet kapcsolni, ne vedd készpénznek amit mondtam :D
2022. szept. 17. 15:42
19/20 anonim válasza:
#11 Nincs téves infó, a boot menübe belépve valóban meg lehet csinálni, csak sokan anélkül értékelnek, hogy lóf@szt tudnának a témáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!