Idén lecserélnétek a telefonotokat az új iPhonera?
Figyelt kérdés
3 éves a telefonom, tavaly járt le a törlesztője, akkor nem vettem meg az adott évi iPhone-t.
Idén szerettem volna újat venni, úgy voltam vele, ha nem haladja meg a tavalyi árát az új, akkor azt, ha meghaladja, de a 13 olcsóbb lesz, akkor azt választom. Viszont ilyen árak mellett nem tudom, hogy mi legyen...
Ti a 13 prot vagy a 14 prot vásároljátok most?
("hülye aki megveszi, az egész egy ipari hulladék" és hasonló kommentek teljesen feleslegesek, ha valaki frusztrált, ne itt adja ki a dühét. Véleményeket szeretnék, hogy ki hogy látja, esetleg mit venne a helyemben.)
2022. szept. 12. 14:11
21/25 anonim válasza:
Nem jók a szavazati lehetőségek, én 14 pro maxot veszek most idén.
24/25 anonim válasza:
Tavaly vettem 12-t,szóval nem váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!