Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Androidról váltok Iphone-ra...

Ha Androidról váltok Iphone-ra akkor milyen funkciókat kell majd nélkülözzek?

Figyelt kérdés
Sosem volt még Iphone-om csak android készülékeim. Milyen funkciók nem lesznek elérhetőek még ha nem is annyira számottevőek,de amik nincsenek/nem lehet csinálni almás rendszernél?
2022. szept. 8. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Na, akkor én vagyok az egyedüli a világon, akinek nem jött be az Iphone. Már írtam hasonló kérdésre, kedden délután megvettem az almát, szerdán délelőtt már a postán volt, az első érdeklődő vitte is. :) Amit a 9. válaszoló írt, plusz még a kijelzője sem tetszett, a kamera sem, mondjuk hogy semmi sem tetszett benne. Sírva menekültem vissza az androidhoz. :)
2022. szept. 9. 12:19
 12/16 anonim válasza:
72%
8-as vagyok, miért is lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam, nekem nem okozott gondot az Androidról ios-ra váltás. Mi ezzel a probléma?
2022. szept. 9. 13:13
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Vannak olyan szopatasok, hogy pl. a jobb felso sarokban nem irja ki az aksi szazalekot, csak egy ikont rak oda. Ha tudni akarod, hogy hany szazalek az aksi, be kell huznod a Control Center-t, vagy megkerdezni a Siri-t.

A csengohang is vicces. Toltsd le penzert az iTunesrol, es az is csak 30 masodperc.

38F incel

2022. szept. 10. 16:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak 30 mp-s az itunes-os zene ha csengőhangnak akarod? :O
2022. szept. 11. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, csak 30sec.

Amugy en is ebben a cipoben vagyok/voltam, 13 evig nyuztam a droidot, aztan iden lett ujra iPhone-om. A legutolso egy 3GS volt, akkor mentem at a droidra. Es most vissza.

Bar en ugy valasztottam, hogy jailbreak-elheto legyen (a regi iPhone-jaim is jailbreak-eltek voltak), hogy ne kelljen nelkuloznom semmilyen funkciot, sikerult is szervalnom egy XS Max-ot iOS 14.8-cal. Egy regi iPad-em is van, azon iOS 9.3.6 fut.

38F incel

2022. szept. 11. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja, meg a masik kedvencem, hogy ha videochatelsz valakivel, es atlepsz masik appba, akkor kikapcsolja a kamerat, es teged sem latnak.

38F incel

2022. szept. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!