Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 14 et most érdemes...

Iphone 14 et most érdemes venni vagy várjam meg a black fridayt?

Figyelt kérdés
Istylebol vennem ott van kedvezmenykartyam lőve meg van rá i 7-et cserélném le, immár 6 éve gondtalanul használom ,imádom újonnan vettem, anno 2016-ban nekem volt a legvaganyabb telefonom 300+ rongyert most meg fabatkat sem ér 32 giga manapság nem sok de nekem elég szóval. Ár ma megvennem várják vele vagy megéri-e most megvenni?

2022. szept. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Kedves Mindenki!

Köszönöm a választ mindenkinek, (a 20-ason kívül)mindenkit zöldel értékeltem.

Nagyon iphone 14-et akartam (sima , standard 14) de a jelenlegi Apple árak nagyon eltántorítottak. Minden ismerősöm , 10/8 azt javasolta, hogy iphone 13 Pro-t vegyek ne 14-et. Besétáltam az istyleba, 12 ezret engedtek volna el nekem így 438.000 ért tudtam volna iphone 14-et venni.

Az Apple árak engem is eltantoritottak.

Szolgaltatomhoz most mentem be, így mivel korlátlan net csomagom van kihoztam egy i13 pro-t 2 év hűséggel 350 ezerért 1 összegbe fizettem.E mellett döntöttem . Köszönöm mindenkinek mégegyszer ,a ki 14 et akar venni, neki én is a 13 pro-t ajánlom ;)

Kedves 20. Válaszoló!

Nem tudom mit képzelsz magadról, de vegyél vissza! Mindenki azt vesz a pénzéből amit szeretne. Ez egy olyan oldal, ahol véleményeket lehet kifejteni, eszmecseréket lehet futtatni, de kulturált formában. Ha neked ez nem megy, nem kell használni az oldalt! Nem tudhatod és nem ismered a körülményeket illetve az egyéneket. Van olyan ismerősöm, aki sokat videóz és az i14 jobban teljesít egy hajszál át ebben.Nekem ez egy nagyon pici dolog, jelentéktelen, emiatt meg nem veszek 14-et, de ismerősömnek pont emiatt kell, hiszen ő ezt kihasználja. Ez így egyik 13-ban sincs meg, a Pro-ban sem (!!!!!) úgyhogy nincs igazad.Tanulj meg normálisan viselkedni, meghallgatni, megérteni mások véleményét és gondolkodni mielőtt ítélkezel! Szóval szerintem TE vegyél agyat!

2022. szept. 11. 23:21
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

" Besétáltam az istyleba, 12 ezret engedtek volna el nekem így 438.000 ért tudtam volna iphone 14-et venni."

Totál naív, fogalmatlanként kérdezem, de van hogy ott engednek a listaárból? Watchot akarnék venni, gondolkodtam is rajta, hogy holnap besétálok és megveszem helyben, nem szórakozok rendeléssel. Milyen szituációban jött elő az, hogy engednek az árból?

2022. szept. 11. 23:45
 23/53 A kérdező kommentje:

22. Szia. Van az istyle hűségprogram, lényege h vásárol az és adnak egy digitális kártyát , minél többet vásárolt annál több pontod lesz de en ezt nem nagyon használom , ennek feltétele h ott vásárolják akkor gyűlnek a pontok. Régebben nagyon sok kiegészítőket vettem onnan autós töltő beats ful-fejhallgato, iphone se a gyereknek asszonynak iphone nekem ipad kollégámnak ipad mac stb van pár pontom 😂 + ezt nem akartam leírni, de mivel komoly a. Szándékod ismerem az egyik értékesítő csajt😂 aztán nem tudom h a kártya miatt mert sokat vásároltam vagy mert ismerem azért engedtek vna a listaarbol.

Azt javaslom nézz körül pl média markt stb uzletekben , hátha ki fogsz vmi jó akciót vagy kedvező arat!

Maganvéleményem : Én a helyedben megvárnam meg kapható lesz/ elorendelnem a legújabb watch se-t mert az is brutális és 130 ezret sztem simán megér :D ha neked ez nem elég és 8 kell akkor nem tudom de az csak 30 az drágább mint az este kb ;D vigasztald ezzel magad

2022. szept. 12. 00:53
 24/53 A kérdező kommentje:
Sok sikert a vásárláshoz ;D
2022. szept. 12. 00:53
 25/53 anonim ***** válasza:
25%
mikor fogod venni?
2022. szept. 12. 02:28
 26/53 anonim ***** válasza:
37%

Vedd meg, verj el rá több százezret, hogy újra vagány legyél!

Megsúgom: mindenki tojik rá, milyen telefonod van...

2022. szept. 12. 09:46
 27/53 anonim ***** válasza:
56%

26

en nem azert veszem a telefont hogy vagany legyek, azert veszem hogy megmutassam hogy tellik ra, nem ugy mint neked, ugyanis ennyi esszel gondolom sepred a csikket az utcan.

2022. szept. 12. 11:10
 28/53 anonim ***** válasza:
93%
#27: Köszönöm a feltételezést, de szoftverfejlesztőként simán tudnék iPhone-t venni, ha akarnék. De nem akarok. Egyrészt túl van árazva, másrészt egy 100 ezres Android engem teljesen kiszolgál, harmadrészt nincs igényem rá, hogy mutogassam, mennyim van, mert attól több az eszem.
2022. szept. 12. 13:21
 29/53 anonim ***** válasza:
a legtöbb műszaki cucnál, ha rákérdezel és esetleg kp-ban is fizetsz engedményt adnak.
2022. szept. 12. 13:36
 30/53 anonim ***** válasza:
később még drágább lesz, 5-600ft-os dollár árfolyamon.
2022. szept. 12. 13:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!