Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 14 et most érdemes...

Iphone 14 et most érdemes venni vagy várjam meg a black fridayt?

Figyelt kérdés
Istylebol vennem ott van kedvezmenykartyam lőve meg van rá i 7-et cserélném le, immár 6 éve gondtalanul használom ,imádom újonnan vettem, anno 2016-ban nekem volt a legvaganyabb telefonom 300+ rongyert most meg fabatkat sem ér 32 giga manapság nem sok de nekem elég szóval. Ár ma megvennem várják vele vagy megéri-e most megvenni?

2022. szept. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
26! 28! Akkor mit keresel egy iphone kérdésnél? :D Én nem tudom hogy ki hogy van vele de ebben az árkategóriában nem azért szoktunk telefonokat venni hogy vágánykodjuniós vele hanem azért mert nekem vannak funkciók amit ténylegesen kellenek amikre nekem szükségem van. A téged az Android kielégít az nagyon jó akkor tedd azt, de itt most nem ez volt a kérdés! Sajnos a válaszaidat nem tudom pozitívan értékelni, szoftverfejlesztőként igazán lehetne annyi eszed, hogy vannak akik kihasználják a telefon tudását és nem vagányságból veszik. Kerlek a jövőben csak ahhoz a témához szólj hozzá, ahol tudsz érdemben segíteni. Nem kell más pénztárcájában kutakodni! Hidd el szebb lesz a világ!
2022. szept. 12. 14:32
 32/53 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm!
2022. szept. 12. 14:33
 33/53 anonim ***** válasza:
21%
#31 Kérlek sorolj fel pár olyan szolgáltatást az iPhone-on, amit az Android nem tud! Komolyan érdekel!
2022. szept. 12. 15:05
 34/53 anonim ***** válasza:
70%

"#31 Kérlek sorolj fel pár olyan szolgáltatást az iPhone-on, amit az Android nem tud! Komolyan érdekel!"

Ezt muszáj itt csinálni? :D

Egyébként meg nyilván semmi egetrengető nincs, de ha az ember belakta az Apple alkalmazásaiba magát és nem akar az átállással szórakozni, akkor eléggé adja magát egy iPhone.

Én is most váltottam iPhone-ra, hogy kipróbáljam milyen, de biztosan nem teszem ezt meg, ha nem lenne lehetőség iOS-en ugyanúgy pl. Drivet használni az Apple alternatívája helyett. Viszont Androidon ugye nincs iCloud, vagy egy rakás iOS-es gyári app, szóval ez visszafele nem annyira működik.

3D-s arcfelismerő sem túl sok androidos telefonban van. Egyáltalán van most olyan gyártásban, amiben igen?

2022. szept. 12. 15:17
 35/53 anonim ***** válasza:
15%

Ja, hát ha vendor lock van a sok iKutyafüle szolgáltatás miatt, akkor persze. De én Androidon is pl 3rd party cloudot használok.

Arcfelismerő amúgy van Androidon is, de minek? Ujjlenyomat sokkal biztosabb dolog.

2022. szept. 12. 15:28
 36/53 anonim ***** válasza:
70%

"Arcfelismerő amúgy van Androidon is, de minek? Ujjlenyomat sokkal biztosabb dolog."

Van, de én most a 3D-sről beszélek. Annál nem biztonságosabb az ujjlenyomat, sőt elég sokáig azzal promózták, hogy jobb is annál, de azóta nem tudom mi a szitu.

A 2D-s arcfelismerés, ami kb. minden telefonon van, az minden, csak nem biztonságos. Azokat ha ügyes vagy, egy sima fényképpel át lehet verni.

2022. szept. 12. 15:40
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért kétlem, hogy a 3D arcfelismerés gyorsabb volna, mint az ujjlenyomat. Mert az fél másodperc és megvan.
2022. szept. 12. 15:42
 38/53 anonim ***** válasza:
70%

"Azt azért kétlem, hogy a 3D arcfelismerés gyorsabb volna, mint az ujjlenyomat. Mert az fél másodperc és megvan."

Annyira jó amikor valaki látatlanban itt okoskodik, beledumál és nem a kérdésre válaszol.

Édes bogaram, kérj meg valakit, hogy mutassa meg hogy működik a face id. Én is előtte kijelző alá épített ujjlenyomat olvasóval oldottam fel a telefonomat, kb. tök ugyanannyi idő a kettő. Maszkban és sötétben is működik, még mielőtt... Ránézel a telefonra és felhúzod az ujjadat és fel van oldva. Ujjlenyomatolvasónál meg odateszed az olvasóhoz és feloldod. Mindkettő egy ujjmozdulat igazából.

2022. szept. 12. 15:52
 39/53 A kérdező kommentje:
Maradjunk a kérdés témájánál és ne térjünk el a kérdéstől. Nézzél technikai videókat, teszteket, bőven van különbség iphone és android között.Androidot én is használtam régen és semmi nem működött ennyire jól,ennyire pontosan mint az ios-en. Részletekbe nem szeretnek belemenni, erre ott vannak s teszt videók egyébként a 34. Jól leírta, vele értek egyet. Androidosok mit keresnek egy iphone kérdésnél amúgy? Én sem írom androidos kérdésekhez h ez meg az milyen rossz……. Gondolkozzatok már!
2022. szept. 12. 16:05
 40/53 anonim ***** válasza:
6%
amugy most nektek van eszetek androidosok? megértem hogy le vagytok égve, nincs pénzetek, de azért nem kell belénkállni gazdagokba oké?
2022. szept. 12. 16:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!