Iphone 14 et most érdemes venni vagy várjam meg a black fridayt?
"#31 Kérlek sorolj fel pár olyan szolgáltatást az iPhone-on, amit az Android nem tud! Komolyan érdekel!"
Ezt muszáj itt csinálni? :D
Egyébként meg nyilván semmi egetrengető nincs, de ha az ember belakta az Apple alkalmazásaiba magát és nem akar az átállással szórakozni, akkor eléggé adja magát egy iPhone.
Én is most váltottam iPhone-ra, hogy kipróbáljam milyen, de biztosan nem teszem ezt meg, ha nem lenne lehetőség iOS-en ugyanúgy pl. Drivet használni az Apple alternatívája helyett. Viszont Androidon ugye nincs iCloud, vagy egy rakás iOS-es gyári app, szóval ez visszafele nem annyira működik.
3D-s arcfelismerő sem túl sok androidos telefonban van. Egyáltalán van most olyan gyártásban, amiben igen?
Ja, hát ha vendor lock van a sok iKutyafüle szolgáltatás miatt, akkor persze. De én Androidon is pl 3rd party cloudot használok.
Arcfelismerő amúgy van Androidon is, de minek? Ujjlenyomat sokkal biztosabb dolog.
"Arcfelismerő amúgy van Androidon is, de minek? Ujjlenyomat sokkal biztosabb dolog."
Van, de én most a 3D-sről beszélek. Annál nem biztonságosabb az ujjlenyomat, sőt elég sokáig azzal promózták, hogy jobb is annál, de azóta nem tudom mi a szitu.
A 2D-s arcfelismerés, ami kb. minden telefonon van, az minden, csak nem biztonságos. Azokat ha ügyes vagy, egy sima fényképpel át lehet verni.
"Azt azért kétlem, hogy a 3D arcfelismerés gyorsabb volna, mint az ujjlenyomat. Mert az fél másodperc és megvan."
Annyira jó amikor valaki látatlanban itt okoskodik, beledumál és nem a kérdésre válaszol.
Édes bogaram, kérj meg valakit, hogy mutassa meg hogy működik a face id. Én is előtte kijelző alá épített ujjlenyomat olvasóval oldottam fel a telefonomat, kb. tök ugyanannyi idő a kettő. Maszkban és sötétben is működik, még mielőtt... Ránézel a telefonra és felhúzod az ujjadat és fel van oldva. Ujjlenyomatolvasónál meg odateszed az olvasóhoz és feloldod. Mindkettő egy ujjmozdulat igazából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!