SOS, nem működik az applepay, mit csináljak?
Holnap utazom, a kártyám fizikailag nincs nálam, az applepay nem működik. Megpróbáltam már mindent, letöltöttem a legújabb ios-t, benyomtam a restore gombot, kijelentkeztem az appleID-ból. Nem nyitja meg az Apple Wallet appot, lefagy az egész.
Mit tehetnék? Az icloudon már nincs hely, de ha meg szeretném növelni a tárhelyet, akkor megint lefagy.
?
Valaki értelmes válaszoljon!
Úgy sem működik ha 2x megnyomod egymás után a lezárógombot? Én úgy szoktam behozni a kártyát nem lépek az alkalmazásba
Esetleg távolisd el a kártyát és add hozzá újra
Vagy próbálj letölteni valami kártya alkalmazást hátha van valami jó
Össze vissza van a kérdésed értelmetlenséggel. Icloudnak mi köze az apple payhez? Meg az “apple wallet”-nek tárca a neve.
De tegyük fel van iOS-od, akkor lehet megsérült az NFC egy esetleges esés/bontás során.
Hanyas iPhone-od van?
i8/se-ig a főgomb dupla megnyomásával jön elő a kártya, és ujjlenyomattal/jelkóddal azonosít. iX-től pedig a jobb oldali gomb dupla megnyomásával jön elő a kártya, face ID-val/jelkóddal azonosít.
De tegyük fel van iPhone-od***
Bocsi, elírtam.
Troll a gyerek nem vitás. Ráadásul a balfékebbik fajta....
Alig várom a csütörtököt, mennek végre a kicscsávók isibe és nem itt fognak lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!