Lenovo tablet indításkor mutatja a logót, besötétedik, és újrakezdi ugyanezt. Addig csinálja ezt míg le nem húzom az aksiról. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Pontos típus: Lenovo TB3 710F
Valahogy le lehet róla menteni az adatokat,vagy már kuka az egész?
Angol fórumokon nem találtam megoldást :(
2022. aug. 17. 18:29
1/10 anonim válasza:
"míg le nem húzom az aksiról"
Aksicsere?
2/10 A kérdező kommentje:
Hát de ha lehúzom róla semmi áramot nem kap ezért nem csinál semmit.
2022. aug. 22. 12:35
3/10 anonim válasza:
Ezért kéne egy másik aksi, ami jól működik.
csere = nem az aksi eldobása, hanem kicserélése egy másikra
4/10 A kérdező kommentje:
Értem én, de ez nem biztos hogy megoldaná a problémát szerintem.
2022. aug. 22. 12:42
5/10 anonim válasza:
Hát nem biztos, de lehet, hogy az aksi a bűnös... Ha lenne egy ugyanolyan típusú gép, le lehetne tesztelni... De valószínűleg nincs, gondolom...
6/10 anonim válasza:
Mondjuk egy számítógépes műhelyben letesztelnék, talán ingyen is. Azt hiszem, elvinném.
7/10 anonim válasza:
Nekem ugyanezt csinálta a telom, csak nekem érzékelő hiba volt és addig csinálta ezt amíg ki nem vettem az érzékelőit, de nálad inkább akkumulátor hibának tűnik, ha megszűnik, mikor leveszed az áramról
8/10 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Az aksi kábelt húzom le az alaplaprol, vagy mi az. Nem a töltőre gondoltam.
2022. aug. 29. 03:35
9/10 anonim válasza:
Szétszedted a tabletet és a belsejében matatsz? Vagy miről beszélünk?
Azt hittem, úgy néz ki a rendszer, hogy
tablet - kábel - töltő - kábel a konnektorhoz
Honnan kapja az áramot, amikor problémázik?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen a belsejében
2022. aug. 29. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!