Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges az, hogy megrendele...

Lehetséges az, hogy megrendelek egy tabletet, kipróbálom pár napig, aztán visszaküldöm?

Figyelt kérdés

Akarok venni egy Samsung tabletet, viszon nagyon kérdéses hogy funkcionalitásan megfelelne-e, ezért megrendelném, kipróbálnám azokra a dolgokra amikhez használnám, pár napig használnám, és ha nem felelne meg visszaküldeném.

Ez jogilag mennyire lehetséges? Azt tudom hogy megrendelt eszközt vissza lehet küldeni miután kibontod akkor is, de itt ugye pár ciklust leszednék az akkumulátorból.

Még mielőtt írná valaki hogy ez nem etikus, drága tabletről van szó, és nem akarok olyan dolgot venni amire nem tudom hogy biztosan megfelelő annak amire használnám, ezért fontos hogy tudjam milyen.

2022. aug. 24. 14:06
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
eltelt 1 hónap, visszaküldted?
2022. szept. 24. 20:52
 42/45 A kérdező kommentje:
Igen, az Alza visszautalta simán, mondjuk amekkora az a cég ezen meg se lepődtem.
2022. szept. 24. 21:43
 43/45 anonim ***** válasza:
és csak egyet próbáltàl ki?
2022. szept. 25. 00:34
 44/45 anonim ***** válasza:

Őszintén remélem, hogy a kérdezővel majd ugyanannyian eljátsszák ugyanezt valamelyik adásvétel oldalon, ahány szerencsétlen boltot nézett kölcsönzőnek.

Remélem valami drága dolog lesz, mondjuk egy autó. C-pozitív vevőkkel, népes családdal. Akik majd visszavisznek egy kivett katalizátorú széthajtott roncsot 2 nap után, mondván: "Há' de komám, roszz a ótó amit eladtá, trélerezni kellett, motorcsere kellett volna (azt már ők megtették, már egy szar van benne), add vissza a pízt, itt az ótód..."

2022. szept. 25. 08:49
 45/45 anonim ***** válasza:
:)
2022. szept. 25. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!