Lehetséges az, hogy megrendelek egy tabletet, kipróbálom pár napig, aztán visszaküldöm?
Akarok venni egy Samsung tabletet, viszon nagyon kérdéses hogy funkcionalitásan megfelelne-e, ezért megrendelném, kipróbálnám azokra a dolgokra amikhez használnám, pár napig használnám, és ha nem felelne meg visszaküldeném.
Ez jogilag mennyire lehetséges? Azt tudom hogy megrendelt eszközt vissza lehet küldeni miután kibontod akkor is, de itt ugye pár ciklust leszednék az akkumulátorból.
Még mielőtt írná valaki hogy ez nem etikus, drága tabletről van szó, és nem akarok olyan dolgot venni amire nem tudom hogy biztosan megfelelő annak amire használnám, ezért fontos hogy tudjam milyen.
Megláttam ezt, és gondoltam, megmutatom, hogy visznek vissza pár nap/hét után termékeket. Idézem: "Használat erős jelei a terméken, sérült csomagolás, mély karcolások a kijelzőn, mély karcolások hátul, mély karcolások az élen, használt kiegészítők, karcolt csomagolás" - Mindez az eredeti ár kb. feléért. Hiába ilyen "olcsó", nem hiszem, hogy el fogják adni. Én támogatnám a rendelet szigorítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!