Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges az, hogy megrendele...

Lehetséges az, hogy megrendelek egy tabletet, kipróbálom pár napig, aztán visszaküldöm?

Figyelt kérdés

Akarok venni egy Samsung tabletet, viszon nagyon kérdéses hogy funkcionalitásan megfelelne-e, ezért megrendelném, kipróbálnám azokra a dolgokra amikhez használnám, pár napig használnám, és ha nem felelne meg visszaküldeném.

Ez jogilag mennyire lehetséges? Azt tudom hogy megrendelt eszközt vissza lehet küldeni miután kibontod akkor is, de itt ugye pár ciklust leszednék az akkumulátorból.

Még mielőtt írná valaki hogy ez nem etikus, drága tabletről van szó, és nem akarok olyan dolgot venni amire nem tudom hogy biztosan megfelelő annak amire használnám, ezért fontos hogy tudjam milyen.

2022. aug. 24. 14:06
1 2 3 4 5
 31/45 Morzsi007 ***** válasza:
Ha veszel 300K Ft-os telefont és megkarcolod a kijelzőt, akkor azt nem hinnem, hogy visszaveszik. Ez le is van írva. Sérült termék.
2022. szept. 6. 14:11
 32/45 anonim ***** válasza:
30# 2 évig...
2022. szept. 6. 14:25
 33/45 anonim ***** válasza:
Tudtommal az van leírva, hogy értékarányosan vissza kell venniük, tehát lehet, hogy jóval kevesebbet adtak vissza, nem tudom. De ha nem sérült, akkor is csak jóval olcsóbban tudják eladni, ha épp nem marad a nyakukon, mert szoktak ott pihenni dolgok hónapokig, esetleg évekig.
2022. szept. 6. 14:55
 34/45 anonim ***** válasza:
34%

700.- Ft

többféle más terméket is szoktak így árulni, elektromosroller, iPhone, stb:

[link]

2022. szept. 6. 16:48
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
#34 Aztán ne gyere panaszkodni, hogy hol a fogyasztóvédelem, mert átvertek.
2022. szept. 6. 17:42
 36/45 anonim ***** válasza:

Megláttam ezt, és gondoltam, megmutatom, hogy visznek vissza pár nap/hét után termékeket. Idézem: "Használat erős jelei a terméken, sérült csomagolás, mély karcolások a kijelzőn, mély karcolások hátul, mély karcolások az élen, használt kiegészítők, karcolt csomagolás" - Mindez az eredeti ár kb. feléért. Hiába ilyen "olcsó", nem hiszem, hogy el fogják adni. Én támogatnám a rendelet szigorítását.

[link]

2022. szept. 23. 14:42
 37/45 A kérdező kommentje:
#36 ha jól emlékszem a kereskedőnek joga van megtagadni a visszavételt ha gány állapotban kapta vissza a terméket, mondjuk nem nagyon látom hogy ez miféle előnyt hozhatott nekik, de jah. Elég kínos volt olvasni.
2022. szept. 23. 22:06
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
#37 Én úgy tudom, hogy csak a teljes vételár visszafizetését van joga megtagadni. Nem tudjuk, itt mennyit kapott az illető, de szerintem jóval többet a cucc értékénél. És ugye még jól is jártak, mert nem egy Surface Pro-t vagy iPad Pro-t vitt el a gyereknek karcolgatni...
2022. szept. 24. 06:40
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
#37 inkább téged kínos olvasni.
2022. szept. 24. 10:15
 40/45 A kérdező kommentje:
39: jól megmondtad, mekkora beszólás.
2022. szept. 24. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!