Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s22 ultra vagy Iphone...

Samsung s22 ultra vagy Iphone 13 pro max?

Figyelt kérdés
Régóta samsungom van s10 pluszt váltám le érdekelne kinek mi a véleménye a két telefonról.

2022. aug. 23. 14:14
1 2
 11/19 Morzsi007 ***** válasza:
81%

üzemidő: iphone

sebesség, teljesítmény: iphone

Kamera (Dxomark): iphone

kijelző: samsung

oprendszer frissítések: iphone

oprendszer testreszabhatósága: samsung

töltés (sebessége vezetékkel, vezeték nélkül illetve a kábel maga): samsung

2022. aug. 25. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

10es vagyok, nem tudom hogy lehet valaki annyira szánalmas rajongója egy telefonnak/márkának hogy leszavazza a válaszomat csak mert a samsungot hoztam ki győztesnek összesítve (!!) azaz ha valakinek pl a hosszú oprendszerfrissítés vagy a nagy üzemidő a fontos az az én ajánlásom alapján is az iphone-t kéne válassza. nem mindegyik szempont ugyanolyan fontos mindenkinek így mindenki döntsön ez alapján, ahogy írtam is. ezért lepontozni, mennyire kell ehhez életuntnak lenni? :D

11: sebességet azért hoztam döntetlennek mert annyira minimális különbségek vannak (tizedmásodpercek) hogy emiatt választani egyik helyett a másikat teljes debilség. ugyanolyan mintha valaki a 12es iphone-ját azért cserélné a 13-asra mert hogy a 13-as gyorsabb. ez így igaz papíron, de kézbe véve és használva kb nincs ember aki észrevenné a különbséget köztük sebességben. itt is ugyanez a helyzet, az s22 és az i13 egyaránt villámgyorsak, semmi értelme ez alapján különbséget tenni köztük

kamera: a dxomarkról kb köztudott hogy (főleg) a kínai gyártók megveszik maguknak a jó értékeléseket. általuk a legjobbra értékelt a honor magic4 ultimate, ha bárki néz teszteket a samsung és az iphone egyaránt veri ezt. az ip13 vs s22-re visszatérve: a samsung jobban zoomol, részletgazdagabb és jobb éjszakai képeket lő, az iphone egyedül videózásban veri, ha valaki sokat videózik jobb lehet neki az iphone de fotókban nem kérdés hogy a samsung győz és a legtöbben inkább fotóznak mint videóznak.

a többiben egyetértettünk :)

2022. aug. 25. 14:58
 13/19 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Nem akartam kellemetlenséget okozni, meg trollkodni. Mindkét telefon tökéletes.

Sebességben hasonlóak, teljesítményben az apple processzora gyorsabb mindennél, de ez csak komolyabb számításoknál mutatkozik meg igazán, ez mellett kevesebbet fogyaszt, de ez mellékes. Mindennapi használatra bőven elegendőek.

Fotózásban jobb a Samsung, videózásban az Iphone. Majdnem mindenben egyetértünk. :)

Már csak az a kérdés, hogy a kérdező tudott-e dönteni.

2022. aug. 25. 15:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ úgy néz ki hogy a Samsung lesz a befutó.
2022. aug. 25. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Androidom volt 12 évig, de most az első iPhone megszerzése után úgy vélem, hogy ez lesz a befutó innentől kezdve. Nyílván vannak dolgok, amiben az android jobb, de az én szubjektív véleményem szerint az ios jobb. Én a helyedben megnézném, hogy milyen képet és videót csinál a két telefon, és az alapján döntenék. Valaki a samsungra esküszik, valaki az iphonera, de nekem jobban tetszik a kép és videó, amit az iphone csinál.
2022. aug. 25. 21:12
 16/19 Morzsi007 ***** válasza:
70%
Így van. Utolsóval is egyetértek, nekem is jobban tetszenek az iphone fotói, videói, talán naturálisabbak a színek. Valakiknek a Samsung képei jönnek be jobban.
2022. aug. 26. 06:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném azt, hogyha nagyon fontos a távolba zoomolás a számodra, akkor ne az iphonet válaszd. Szerintem az iphone veri a samsungot szinte mindenben, kivéve a testreszabhatóságban, a kijelzőben, és a zoomolásban. A teljesítményben való hatalmas különbség pedig akkor jön elő, amikor megnézed, hogy az iphone milyen szinten odaveri a többi telefont videó renderelésnél. IOS ezerszer jobban optimalizált, mivel a rendszer néhány terméknek készült, és nem évi 1000+ készülékhez kell igazítgatni, hogy elfogadható legyen.
2022. aug. 26. 08:41
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
na jó de mégis ki az aki nekiáll videót renderelni telefonon? :DDD valós használat mellett semmi különbség
2022. aug. 26. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem sokan, az tény, de itt látszik, hogy melyik rendszer a letisztultabb, és melyik telefon az erősebb.
2022. aug. 27. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!