Samsung s22 ultra vagy Iphone 13 pro max?
Szerintem olyan jó telefon mindkettő, hogy minden igényt kielégítenek. De! Vannak azért különbségek. Leg nyilvánvalóbb, hogy az Apple-ben nincs touchID, de van nagyon jó 3D faceID. A Samsungban csak 2d arcfelismerő van, de kapunk cserébe egy szuper gyors ujjlenyomat szenzort. Az Iphoneban lightning csatlakozó van usb C helyett, ami egy mínusz pont. Töltésnél mindegy, de adatátvitelnél okozhat gondot. Sok embert mondjuk nem érint. De itt egy jó összehasonlítás, érdemes elolvasni:
Mindkét telefon gyors, erős, szép, jó képet és videót készít, szóval ezt ne is vesézzük tovább. A Samsung picit drágább, de ebben az árkategóriában majdnem mindegy. Plusz frissebb modell is, de ennek sincs túl sok jelentősége, kb. fél évvel újabb, mint az iPhone 13-mas széria.
Pár különbség:
- A Samsunghoz van toll, mondjuk amikor nekem Note-m volt, akkor meglehetősen ritkán használtam, de tud hasznos lenni.
- A Samsungnál van Dex. Mondjuk valószínűleg ezt is inkább csak egy jópofa dolog, semmint valóban hasznos kiegészítő.
- Már a Samsungnál is van egy elég jó ökoszisztéma a kiegészítőkkel, viszont lényegesen olcsóbbak ezek, mint az Apple cuccok.
De ha az iPhone szimpatikusabb, vagy jobban számít az értékvesztése a telefonnak, akkor választhatod azt is. Nem hiszem, hogy itt nagyon mellé lehetne lőni.
Mindkettő túl jó átlag felhasználásra.
Itt csak az op rendszer dönt.
Én iphone-ot választanám,mert ios nekem jobban bejön.De csak ezért
üzemidő: iphone
sebesség: döntetlen
hátlapi kamera: samsung
előlapi kamera: samsung
kijelző: samsung
oprendszer frissítések: iphone
oprendszer testreszabhatósága: samsung
töltés (sebessége vezetékkel, vezeték nélkül illetve a kábel maga): samsung
ezek alapján én a samsungot választanám de te döntsd el mik a legfontosabb szempontok, az biztos hogy mindkét telefon nagyon sokáig ki fog szolgálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!