Mennyiért tudnék eladni egy törött iphone 12 minit?
Figyelt kérdés
Betört az alig egy éves iphone 12 minim, nem is az egész kijelző, de azért van rajta egy nagyobb törés. Akksi 87%-os, tavaly októberben vettem, a hátulja jó állapotban van, karc nélküli, csak az elején van ez a törés. Gondoltam rá, hogy megcsináltatom, de nincs kedvem szenvedni vele, így inkább vennék egy másikat, ezt pedig eladnám. Mennyiért tudnám eladni? 64gbos készülék.2022. aug. 16. 12:00
1/6 anonim válasza:
Talán letudsz valami birkát szedni 50 ezerrel érte. De épelméjű ember nem vesz törött kijelzős telefont, mert nem tudni, mi sérült még benne és a csere ezekben a telefonokban többe kerül, mint venni egy vadonatúj mobilt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen magánszemélyeknek gondoltam eladni, sokszor látok ilyen hirdetést, hogy direkt ilyen telefonokat keresnek ezzel foglalkozók. Csak alapvetően azt nem tudom, körülbelül mennyiért kezdjem el hirdetni.
2022. aug. 16. 12:33
4/6 anonim válasza:
Hadd árazza a piac, 1 Ft-ról kell indítani.
5/6 anonim válasza:
140-170-ért vannak marketplaccon a 12 minik. Amiből persze még fognak alkudni a vásárlók bőven. Úgyhogy max 150-el lehet számolni egy használható készüléknél.
A kijelző csere 110k. És akkor még a vevő "szenvedjen vele". Plusz ha már szétszedik a telefont, érdemes egy akksit is cserélni.
Én speciel nem vennék ilyen telefont ha az életem múlna rajta, akkor sem.
Egy szervizes meg max 20k fog érte adni. Ha ad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!