Instagrammon lehet-e olyant csinálni, hogy azok az emberek akik követnek téged, ne tudják megnézni, hogy te kiket követsz?
Instagrammon van az, hogy akik téged követnek, azok meg tudják nézni, hogy te kiket követsz instán. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami olyan beállítás, amitől majd nem lehet megnézni, hogy én kiket követek? A fiókom már privát, de iskolatársaim nyilván követnek és én is őket, így ha esetleg akarják meg tudják nézni, hogy én kiket követek, ez meg engem zavar.
Félek, hogy nehogy cikizzenek amiatt, hogy ilyen rajzos dolgokat követek, ami sokak szerint gyerekes, pl kitalált karakterek fan page oldalát, sorozatokból, vagy animációs mesékből, értitek.
Főleg, hogy nekem az instagramm olyan mint a pinterest, sosem osztok meg képeket, vagy történetet. Szóval egy teljes szórakozás csak.
Van ilyen beállítás az instagrammon? Nem szeretném ha látnák, hogy ilyen animációs sorozatokkal foglalkozó, rajzos fan oldalakat követek és majd emiatt cikizzenek meg oltogassanak...😕
Ez eszembe sem jutott
Köszi😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!