Nem jó az Instagramon.Mit tudnék csinálni vele?
Már napja rossz az Instagram a telefonomon.Először csak szivezni nem engedett semmit , utána meg mindig azt írta/irja ki hogy a tartalomfolyamot nem sikerült frissíteni, es feherség jön ki . A profilomnàl meg csak a profilképem látszik. A testvérem telefonjarol is próbáltam belépni, es azt írta hogy hálózati hiba .
Mi baja lehet a fiókomnak?Letiltani nem tiltottàk le , mert baràtnőmnek kiadta az oldalam.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Az insta a facebook "fejlesztése"
Utóbbiról pedig tudjuk, hogy mindig is egy hulladék volt, és az is marad.
A konklúziót le lehet vonni.
Nincs több szavam.
Megoldódott!!Mindenki telefonjàn akién próbáltam azt írta ki hogy vàratlan hiba , próbáltam a böngészőből akkor se sikerült eddig
Viszont most levàlasztottam a Facebook fiokomtol, es betudtam bongeszon jelentkezni, viszont kiadott valami olyasmit hogy valamilyen bejegyzésemmel megsértettem valamit (pedig 1 hete töröltem le a képeim) , de utána beengedett.Es beleptem az alkalmazásba , es hirtelen bejött minden.
Elotte pedig bejelentettem a hibát , és csatoltam képet is.Bar nemhiszem hogy le voltam tiltva,mivel a fiokomat masoknak kiadta.Lehet hogy korlàtoztak?
Sziaa, fent leírtam nekem hogy lett jó.
Nekem kb majdnem 1 hétig volt ez.
Ha egybe van kotve a Facebook es Instagram , valaszd szét.
Írj az instanak,es utana próbálj a bongeszobol belepni.
Ha ezek nem segitenek,akkor lehet hogy neked csak le kell torolnod és újra kell telepitened.Vagy a regi verziojat.Vagy másik eset,a telefont inditsd újra.
A régi verzió letolteset az aptoide-bol ajanlom.(play aruhazba vagy app storeba nincs meg,googlerol toltsd le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!