Ilyen képeket melyik appal lehet csinálni?
Vagy kell hozzá rendes Photoshop? Egy csomó ilyen kép van instagramon, ezért gondoltam, hogy egy képszerkesztővel is meg lehet csinálni. (A kép egy része színes marad, a többi szürke.)
(A második képet az ÉNB színészének, Filipánics Bálintnak a hivatalos, publikus instagram oldaláról vettem.)
Ehhez elég egy képszerkesztő app. Nekem a telefonom alap képszerkesztőjében is van ilyen. De lehet, hogy még a windowsos képszerkesztőben is van.
Ettől függetlenül ezek a képek lehet, hogy photoshoppal vannak szerkesztve, mert elég minőségi munkának tűnik, de ezt a színválasztós dolgot bármivel meg tudod csinálni.
Vannak rá telefonos appok, de azok nem túl jók.
Photoshoppot ajánlom, de ha nem akarod megvenni, akkor Gimppel is simán meg lehet csinálni. (és az ingyenes)
Nekem a fényképezőgépem gyárilag is tud ilyet.
Illetve HUAWEI telefonon olyat lehet, hogy a "világ" fekete-fehér, de az ember színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!