Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyen képeket melyik appal...

Ilyen képeket melyik appal lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Vagy kell hozzá rendes Photoshop? Egy csomó ilyen kép van instagramon, ezért gondoltam, hogy egy képszerkesztővel is meg lehet csinálni. (A kép egy része színes marad, a többi szürke.)

[link]

[link]

(A második képet az ÉNB színészének, Filipánics Bálintnak a hivatalos, publikus instagram oldaláról vettem.)

2020. máj. 12. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Ehhez elég egy képszerkesztő app. Nekem a telefonom alap képszerkesztőjében is van ilyen. De lehet, hogy még a windowsos képszerkesztőben is van.

Ettől függetlenül ezek a képek lehet, hogy photoshoppal vannak szerkesztve, mert elég minőségi munkának tűnik, de ezt a színválasztós dolgot bármivel meg tudod csinálni.

2020. máj. 12. 17:20
 2/8 anonim válasza:
68%

Vannak rá telefonos appok, de azok nem túl jók.

Photoshoppot ajánlom, de ha nem akarod megvenni, akkor Gimppel is simán meg lehet csinálni. (és az ingyenes)

2020. máj. 12. 17:22
 3/8 anonim válasza:
77%
Telefonos appoknál általában csak ki lehet választani egy színt, amit megtart a program, de akkor például az 1. képen a fű is zöld maradna.
2020. máj. 12. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Gimpen belül hol? Vagy a telefonos appon? (Van Facetune-om, Afterlightom, iOS beépített, de egyiken se találtam... PicsArt, instasize, lightroom meg az ingyenes verzió van.)
2020. máj. 12. 17:29
 5/8 anonim válasza:
55%
YouTube-on biztos van róla fent egy csomó tutorial.
2020. máj. 12. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fényképezőgépem gyárilag is tud ilyet.

Illetve HUAWEI telefonon olyat lehet, hogy a "világ" fekete-fehér, de az ember színes.

2020. máj. 12. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
huaweien locsolónak hívják. Egyébként azt, hogy csak egy dolog legyen olyan színű, azt radírral lehet megoldani utólag. Photoshopban is zöld lenne a fű is, ha nem lenne kimaszkolva.
2020. máj. 12. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
2020. máj. 13. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!