Meg szabad, érdemes még venni az Iphone 8 Plust-t?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok. Lenne egy eladó kifogástalan állapotban, 95 e Ft-t kérnek érte, minimálisan engedne belőle az eladó.2022. aug. 10. 21:13
11/15 A kérdező kommentje:
Próbálkozok, remélem sikerül. :)
2022. aug. 11. 14:00
12/15 anonim válasza:
Semmiképpen sem!
Ennyi pénzért új akkumulátoros XR-ek vannak. A tárhelyet nem írtad, ha 64GB-os, akkor tényleg alkudj még egy keveset! ;)
13/15 anonim válasza:
Bármilyen szép állapotú, nem ér többet 75 ezernél. Egyszerűen már túl régi és elavult. Persze jó minőség, lehet, hogy még évekig gond nélkül működni fog, de már újonnan kapsz jobb tudású készülékeket ennyiért. Ha kevés benne a tárhely, az már önmagában kizáró ok lehet. Egyébként a 100% os aksi kb. 10 ezer forint-tal dobja meg az árát, mivel ennyiért már kicserélik benne az aksit néhány helyen. 15 ezerért pedig biztosan ki lehet cseréltetni sok helyen. A helyedben, én vennék valamilyen iphone X-et használtan. Nyilván újabb, sokkal jobb és csak kevéssel drágábbak. 90 ezer környékén már előfordulnak szép állapotúak. 100 ezer körül, már elvétve előfordul korrekt állapotú 11 is, de azok inkább 120K körül indulnak.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, 64 GB-os. Ajánlottam neki hogy 75-ért viszem töltőstől, dobozát nem kérem.:) Várom még a válaszát.
2022. aug. 11. 15:29
15/15 Morzsi007 válasza:
Az X nem újabb, mint a 8, 8 Plus. Hardverben is megegyeznek. Optikai kép stabilizátor is van a Plus-ban, ha jól tudom, az X-ben nincs, az OLED hiányzik belőle csak.
Az X-et kerülném, valamiért nem zökkenőmentes a működése, nem sikerült, néha akadás fordul elő, ami nem megszokott az iphone-októl.
75-80-ért nem biztos, hogy kapsz jobb készüléket, max újabbat, de nem jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!