Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » One plus nord 5G telefon...

One plus nord 5G telefon kamera profi módjánál mit jelentenek ezek pontosan?

Figyelt kérdés

Iso (ezt tudom mit jelent nem muszáj leírni, csak gondoltam sorban leírom hogy mik vannak)Amiket már nem értek:

WB ezt automatikus vagy 2300-tól lehet állítani 7500-ig. Az mi?

Van egy kamera jel amin van egy írsz jel ami írisz félig lecsukta a kamera jelet, ott: automatikus, 1/8000; 1/1000; 1/125; 1/15; 0,5, 4 és 30 van. Ezek mik?

Következő beállítás csak simán annyi, hogy: automatikus, +1; +2; -1; -2 Ez mi? (Gyanítom hogy fehéregyensúly)

Mellette megint van egy valami ami szintén automatikus-ról indul, de a szerintem arra való, hogy a kamera lencsék között váltogassak.

2022. aug. 3. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Balról jobbra:

[iso] [fehéregyensúly] [záridő] [expozíció korrekció] [háttérelmosás*]

* Kvázi rekeszérték, de mivel ezekben a telefonokban fizikailag nincsen rekesz, ezért szoftveresen emulálják a hatását.

2022. aug. 3. 02:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Aha értem köszi.

Expozíciós korrekció pontosan mit jelent? Mire jó?

2022. aug. 3. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ha nem értesz egyet a teló által választott expozícióval (túl világos vagy túl sötét szerinted a kép) akkor állítasz rajta.
2022. aug. 3. 07:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Remek köszi.
2022. aug. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!