Milyen telefont vegyek 200ezer-ig maximum?
Valami olyan telefon kéne ami 140-200 ezer között van és az alábbiaknak megfelel:
-jó üzemidő
-jó kamera
-amoled kijelző
-stabil processzor, (nem vagyok gamer de azért ne akadozzon soha ha lehet)
8, Hát ennél jelentősen jobb üzemidőt nem igazán fogsz kapni ebben a kategóriában, feljebb meg még ilyet se. Ennél jobb telefont 200 alatt nem fogsz kapni pedig.
Jajj ez a gyorstöltésen lovaglás. Ugye azt tudod hogy csak akkor megy a gyorstöltés ha a saját töltőjét hurcibálod magaddal, különben 10W lesz... Gondoltam szólok mielőtt hiú ábrándokat táplálnál hogy ha oda van írva valamire hogy 65W vagy több akkor a telefonod 65 -el fog tölteni. Mivel nem ismerik egymást beáll a 10W limitre és csók :)
Ha gyorstöltgés kell hogy izzon a kezedben a telefon azt csak a kínai brandek adják.
Apropó a 870 chip amit javasolnak 5000 akkuval az biza erősebb mint a 778 -as főleg gpu ban, de cserébe jóval gyorsabban is merül. Az A52s üzemidejét nem fogod elérni vele. Ha elég hozzá a gyorstöltés akkor okés, de mint írtam a saját töltőjét vigyed magaddal, különben nem él a gyorstöltés. HA nem adják a gyári töltőt a dobozban, akkor a gyártótól kell megvenni mert egy másik hasonló szintén nem lesz jó. Ez már nem olyan mint a szabványosított gyorstöltés standardek az elején.
11) mert marha nagy dolog venni egy második töktőt.nem tudom ez a 10w honnan jött mikor amúgy is 20v-on tölthető a telefon.
13: Kínai gyártók túlpörgetett töltési megoldásai csak a saját töltési megoldását támogatja. Megveheted pánzkidobás jelleggel ezt a töltő fejet csak annyival -al fog tölteni amelyiket a telefon max támoghatja QC3 esetén ez 36W. kínai gyártó nem fogják előszeretettel támogatni. QC2 ig elmennek ami 18W aztán heló. De van amelyik csak a qc1 -et ismeri ami 10w.
Csak ha a támogatott töltési módok szerepelnek a listán, akkor fog gyorstölteni 65w -al, egyébként meg nem.
Igen ott az univerzális USB-PD csak ez a töltő fej nem ismeri pl.
BBK (OnePlus,Realme,Oppo) gyorstöltési technikája pl a Warp Charge amit ez az adapter egyáltalán nem ismer, és másik univerzális sem, csak a gyári.
Xiaomit veszel ami nem 33 -as akkor megint csak a gyári töltőfejjel megy csak maxon.
Nem ez nem úgy megy hogy akármelyik töltőfej jó lesz ami szimpi azt jól van. Vigyed szépen a zsebedben magaddal ha kell a gyors töltés. :)
Miért nem csináltak egy nyüves szabványt? Amiért az autóknál se sikerült ezt meglépni.
14) ez nem usb-a/kimenetes hanem usb-c. rá van írva hogy 20V/3,25A,tehát power delivery(pd) szabvány.egyébként vettem ilyet,és gond nélkül gyordtölti az axon 30-amat.annyi hogy nehezebb mint a gyári töltő,nehezebb mint maga a telefon.
35-ért található az alzában márkás powerbank 65w-os kimenettel,az autós töltést viszont meg kell oldani mert a szivartöltők érthető módon nem támogatják a 20V kimenetet.de erre ott van egy kisebb méretű 12V/220V inverter,és mehet bele a hálótöltő.
Ha erős és stabil processzort akarsz, akkor mindenképpen Snapdragon ajánlok, annak van a legjobb technológiája! Amúgy teljesen egyetértek a #11-es első bekezdésével, egy modern processzor bármennyire is energiatakarékos, a nagy teljesítménye csak arányosan kompenzálja azt, nem a végtelenségig! Az A52s üzemidejével pedig csak Te vagy elégedetlen, amit a képzeleted túlzott elvárása generál, az okostelefonok világában 113 óra készenléti idő teljesen átlagos, ennél többre csak pár telefon képes! A töltés pedig... nekem Galaxy A70 volt, ami ugyanazzal bír, vagyis 4500 mAh akksi és 25 watt töltőteljesítmény, ez a gyakorlatban 0-100% pont 1 óra lenne, és valóban, ahogy személyesen is néztem: 3 percenként 5% ment bele!
Galaxy M52 - ugyanahhoz a hardverhez nagyobb akksi párosul, 5000 mAh, így a készenléti idő is nagyobb, 123 óra, viszont a nagyobb akksihoz is csak 25 watt jár, így tovább tart a töltés!
Készenléti időben a Xiaomi Poco M3 a bajnok, a 6000 mAh akksinak köszönhetően 154 óráig bírja, viszont csak max. 18 watt töltést támogat, vagyis jóval tovább tart a töltése is!
Xiaomi 11T Pro - töltésben meg ő a bajnok, az 5000 mAh akksihoz brutális 120 wattos töltést is támogat, így 0-100% mindössze 17 perc alatt megvan, viszont az akksi méretéhez túl erős a hardver, így csak 92 óráig bírja!
Kamerában átlagosan véve a Xiaomik is vállalható képeket lőnek, a Samsungok viszont mégszebbeket!
Bár az üzemidő miatt nem teljesen értem az iPhone X-et, max. talán kamerában, viszont az Androidosok tovább bírják! Viszont reagálva a dologra, nem biztos hogy nonsme gsm bolt lenne, szolgáltatónál is maradhatott raktáron! Sógoroméktól most legutóbb, 2021 karácsonyra anyám egy iPhone 6S-t kapott, vadiújonann a Telekomtól hozták ki Neki akciósan, az meg ugye mégrégebbi!
18
Nem a lassu toltes volt a nagyobb probléma, hanem hogy 100%-al elindultunk osztalykirandulasra, es a tuzo nap miatt max fenyeron 4 ora alatt lemerult teljesen a telefon ugy hogy csak zene ment rola meg fotozgattam. A buszon visszafele mar 10%on voltam. Ez nekem kicsit gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!