Milyen telefont vennétek ha napi szinten állandóan menne a telefonon a yt, netflix, pokemon go? Maximum 500-550 ezer forintig? Ne gagyi és ne xiaomi legyen.
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 11:05
1/6 anonim válasza:
Nekem 230 ezres iPhone 11 van. Bírja a játékokat és a filmezést. A sztereó hangzás jelentősen dob az élményen
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem gagyi kell, akkor legyen Iphone, feltéve, hogy nincs bajod az IOS-sal.
Ha Androidos kell, akkor pedig Samsung legyen, vagy a Oneplus/Realme telefonok is nagyon jók.
Arra figyelj, hogy az akksija bírja a használatot, tehát nagy kapacitású legyen.
Iphone esetén SE2020 alá ne menjél szerintem.
Samsungnál egy S10+ biztosan megállja a helyét. [link]
Realme esetén ő is nagyon jó: [link]
És OnePlus esetén pedig ő lenne a legjobb: [link]
4/6 anonim válasza:
iphone 13 pro max vagy samsung galaxy s21 ultra
5/6 A kérdező kommentje:
Pcm az van, de nem tudom magammal vinni az irodaba. De a telefon meg elfer mellettem es nyugodtan tudok barmit hallgatni es jatszani :)
Samsung vagy iphone nehez dontes, mert sosme volt iphone telefonom. Azon igy van ugyan ugy otp meg szepkartyahoz applikacio?
Google hitelesito?
2021. nov. 19. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!