Milyen telefont vegyek 200ezer-ig maximum?
Figyelt kérdés
Valami olyan telefon kéne ami 140-200 ezer között van és az alábbiaknak megfelel:
-jó üzemidő
-jó kamera
-amoled kijelző
-stabil processzor, (nem vagyok gamer de azért ne akadozzon soha ha lehet)
2022. júl. 25. 11:31
4/21 anonim válasza:
2: mivan? iPhone X-et lehet még kapni újonnan? 2018 szeptemberében gyártották le az utolsó példányokat.... olyant biztosan ne vegyél!
6/21 A kérdező kommentje:
2
4 éve nem forgalmazzák, szerintem fix valami no name GSM bolt forgalmazza, elég rossz vétel lenne amúgyis ennyi pénzért. 80ezernél többet nem ér
2022. júl. 25. 16:30
7/21 anonim válasza:
A joker amit keresel: Samsung A52s 5G
8/21 A kérdező kommentje:
7
Olyanom volt, az akkumlator uzemido egyszeruen gyenge volt, a toltes emellett pedig lassú. Nem voltam vele megelegedve
2022. júl. 25. 17:50
9/21 szántóvető válasza:
ott az 5-ös válasz:a sd870 erős chip és nem melegszik,ehhez jön az 5000-es aksi plusz a 65w gyorstöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!