Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatónál van még...

Melyik szolgáltatónál van még 3G hálózat?

Figyelt kérdés

Yetteles vagyok, ugye megszűntették a 3G hálózatot. Bementem kicseréltetni a SIM kártyát 4G képesre, de nem segített a dolgon. Volt, amikor egész jól működött a net, de amikor nagyon kellett volna, semmit nem töltött be. Az utóbbi két nap elég idegtépő volt emiatt. Fura, hogy ma meg megint betölt mindent.

Kicsit utána néztem, és rájöttem, hogy az én készülékem nem kompatibilis a 4G-vel, ami most elég nagy szopás. Jelenleg nincs felesleges pénzem, amit új telefonra költsek még a mobilcsere program keretein belül sem. Meg amúgy sem akarnék új telefont, ami most van, azzal teljesen meg vagyok elégedve, és pont akkora, hogy még a kezemben és a zsebemben kényelmesen elfér. Ahogy néztem, az enyém után gyártott készülékek már sokkal nagyobbak, egy ugyanekkorát sem találtam, mint amekkora most van. Ezért sem vennék újat.

Utolsó lehetőségem szolgáltatót váltani, aztán addig kihúzni amíg náluk sem törlik el a 3G-t. Ha egyáltalán van még ilyen szolgáltató.

2022. júl. 25. 09:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

Más lesz a gond, az a mobil tud 4Gt:

[link]

2022. júl. 25. 16:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Mikor utánanéztem, én is azt láttam, hogy képes a 4G-re, néztem is hogyan lehet beállítani, hogy működjön, de ahol másnak ott van az opció, nekem nincs ott. Egyébként egyik ismerősömnek is ugyanilyen telefonja van, megkérdeztem őt is, neki működik-e, hogy tud netezni. Azt mondta soha nem tudott 4G-vel netezni rajta.
2022. júl. 25. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
2022. júl. 25. 16:23
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy nem támogatja az alacsony frekvenciájú 4G-t, csak a magasat. Ez csak a nagyobb városokban van, ahol sűrűn telepítik a tornyokat, kisebb településeken az alacsony van, ahol kevés toronnyal nagy területet fednek le, főleg az ország keleti részén. Ha ilyen helyen vagy, a telefon nem fogja észlelni a 4G-t és visszavált 3G-re amíg az van, utána 2G-re. Ha bemész egy városba, az ottani magas frekvenciájú 4G-t már látja és felcsatlakozik rá.
2022. júl. 25. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
#13 itt is néztem, ugyanúgy van beállítva minden. Viszont a hálózati módnál nálam csak 3 opció van, 2G, 3G és 2G/3G.
2022. júl. 25. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nem 4G képes. Megnéztem amúgy a frekvenciatáblázatot, hogy mit tud, először írják az LTE-t, de aztán a felsorolásnál már mindenhol csak a 2G és 3G mellett van pipa, az összes 4G frekvencia mellett X van. Szóval elég nagy összevisszaság van a neten róla, de a lényeg, hogy egész biztos nem 4G képes ez a telefon.
2022. júl. 25. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a telefon 4G képes.

Másik SIM slot-ban is próbáltad a SIM kártyát? Mert akkor meg kellene jelennie a 4G hálózat opciónak.

2022. júl. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!