Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatónál van még...

Melyik szolgáltatónál van még 3G hálózat?

Figyelt kérdés

Yetteles vagyok, ugye megszűntették a 3G hálózatot. Bementem kicseréltetni a SIM kártyát 4G képesre, de nem segített a dolgon. Volt, amikor egész jól működött a net, de amikor nagyon kellett volna, semmit nem töltött be. Az utóbbi két nap elég idegtépő volt emiatt. Fura, hogy ma meg megint betölt mindent.

Kicsit utána néztem, és rájöttem, hogy az én készülékem nem kompatibilis a 4G-vel, ami most elég nagy szopás. Jelenleg nincs felesleges pénzem, amit új telefonra költsek még a mobilcsere program keretein belül sem. Meg amúgy sem akarnék új telefont, ami most van, azzal teljesen meg vagyok elégedve, és pont akkora, hogy még a kezemben és a zsebemben kényelmesen elfér. Ahogy néztem, az enyém után gyártott készülékek már sokkal nagyobbak, egy ugyanekkorát sem találtam, mint amekkora most van. Ezért sem vennék újat.

Utolsó lehetőségem szolgáltatót váltani, aztán addig kihúzni amíg náluk sem törlik el a 3G-t. Ha egyáltalán van még ilyen szolgáltató.

2022. júl. 25. 09:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Amennyire tudom a Vodafone tervezi utolsóként lekapcsolni a 3G-s hálózatukat
2022. júl. 25. 09:10
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
A Vodánál még van és konkrét lekapolási dátumot még nem jelentettek be, de már ők is elkezdték előkészíteni a dolgot, így idő kérdése. De mivel náluk van az online pénztárgépek 70%-a és a komplett BKK Futár, amiknek a legtöbb eleme csak 3G-s, való2nem mostanában fogják meglépni, legalábbis a fővárosban, környékén és megyeszékhelyeken.
2022. júl. 25. 09:13
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg*
2022. júl. 25. 09:13
 4/17 Fulár ***** válasza:
87%
A Yettel Nem kapcsolta le a 3g-t.Yettes vagyok és éppen 3g-ről írok....
2022. júl. 25. 09:34
 5/17 A kérdező kommentje:

#4 Nekem attól a naptól fogva nem működött a 3G, hogy lekapcsolták.

Bár most így nem tudom, hogy amikor tudok netezni, akkor milyen hálózaton megy. Mert a 4G-vel meg nem tud mit kezdeni.

2022. júl. 25. 10:25
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán a telefonod 4G képes?

Mert pusztán a sim kártya nem elég.

2022. júl. 25. 10:26
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
2G-n is lehet netezni, csak sokkal kisebb a kapacitása.
2022. júl. 25. 10:32
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 pont ezt írtam, hogy elvileg nem 4G képes a telefonom. A Yettel oldalán fel vannak sorolva a 4G képes készülékek, az enyém pont kiesik belőle, az utána következőtől vannak benne csak. A beállításoknál is néztem, 2G és 3G működik, de olyan opciót sem ad be, hogy 4G-re csatlakozzon.
2022. júl. 25. 10:38
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Mi a készüléked pontos típusa?
2022. júl. 25. 15:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy A5 (2017)
2022. júl. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!