Melyik szolgáltatónál van még 3G hálózat?
Yetteles vagyok, ugye megszűntették a 3G hálózatot. Bementem kicseréltetni a SIM kártyát 4G képesre, de nem segített a dolgon. Volt, amikor egész jól működött a net, de amikor nagyon kellett volna, semmit nem töltött be. Az utóbbi két nap elég idegtépő volt emiatt. Fura, hogy ma meg megint betölt mindent.
Kicsit utána néztem, és rájöttem, hogy az én készülékem nem kompatibilis a 4G-vel, ami most elég nagy szopás. Jelenleg nincs felesleges pénzem, amit új telefonra költsek még a mobilcsere program keretein belül sem. Meg amúgy sem akarnék új telefont, ami most van, azzal teljesen meg vagyok elégedve, és pont akkora, hogy még a kezemben és a zsebemben kényelmesen elfér. Ahogy néztem, az enyém után gyártott készülékek már sokkal nagyobbak, egy ugyanekkorát sem találtam, mint amekkora most van. Ezért sem vennék újat.
Utolsó lehetőségem szolgáltatót váltani, aztán addig kihúzni amíg náluk sem törlik el a 3G-t. Ha egyáltalán van még ilyen szolgáltató.
#4 Nekem attól a naptól fogva nem működött a 3G, hogy lekapcsolták.
Bár most így nem tudom, hogy amikor tudok netezni, akkor milyen hálózaton megy. Mert a 4G-vel meg nem tud mit kezdeni.
Egyáltalán a telefonod 4G képes?
Mert pusztán a sim kártya nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!