Hányadik mobilodat (nem feltétlenül okosat) használod jelenleg?
18 évesen kaptam az első telefonomat, Nokia 3210-es.
Most a 10. telefonomat (5. okosteló) használom.
Nem is értem azokat, akik évente többször cserélik a telefont. Én sokáig nézelődök, mielőtt kiválasztok egyet, de akkor azt sokáig használom.
Huszonéves kölyökgólya koromban persze volt, hogy csak azért vettem másik telefont, hogy tudjak képüzenetet küldeni a barátnőmnek. :P
Fel van írva egy excel-be, úgyhogy bemásolom :)
Saját:
Motorola M3888
Nokia 5510
Sony Ericsson t230
Nokia 3410
Nokia 6070
Nokia 6303 classic
ZTE Blade II
Prestigio 4500
Lenovo A7000
Asus zenfone 2 laser 550KL
Xiaomi Redmi note 8 pro
Céges:
Nokia 6310i
Nokia 6234
Nokia E52
Sony Xperia ??
Huawei P smart 2019
"Fel van írva egy excel-be, úgyhogy bemásolom :)"
:)))
2013-ban kaptam az első telefonomat, egy Nokia C2-01-et. Mai napig megvan és az akksit, nem működő jack csatlakozót, valamint karcokat leszámítva ugyanolyan, mint újkorában. Sosem fogok megválni tőle.
2016-ban vettem az első okostelefonomat, egy LG Nexus 5X-et. Kb. fél év után eladtam, mert kevés volt a ram+tárhely és az üzemidő is nagyon rossz volt (a Snapdragon 808-nak hála még tokon keresztül is égette a tenyerem). Ezt váltotta egy Xiaomi Redmi 4 Prime, amit 3 évig használtam (most 5 éves, anyukám használja). Ezután vettem a mostani telómat, egy Xiaomi Mi 9 SE-t, ez jelenleg bő 2 éves. Egy akksi csere érik lassan, de ezt leszámítva jól megvagyok vele. Elnézve, hogy 6" alatt lassan már lehetetlen normális telefont találni, nem is tudom mire válthatnék idővel.
Szóval 9 év alatt 4 telefon, ebből az első még nem okos.
Napi rendszerességgel nem volt használva, de átfutott a kezeim közt egy Nokia 1100, Samsung Galaxy Ace 2, Galaxy A3 (2015) és egy Meizu M5 is.
2009-ben volt az első.
Siemens C35
Sony Ericsson k310i
ZTE Blade
Oneplus X
Google Pixel 4A 5G
Mivel utóbbit ellopták, most megint a Oneplus X-et használom.
Éppen most készülök majd telefont venni, ez lesz a 3. okostelefonom, összeségében pedig a 7. telefonom. 2004-ben 17 évesen kaptam szüleimtől a legelsőt, akkor maximum 30 ezer Ft-ig választhattam bárhonnét bármilyet, végül Sagem myV-55 lett a befutó a Tescóban lévő Vodafone kirendeltségtől.
Sorrendben az eddigi telefonjaim:
1. Sagem myV-55
2. Motorola W375
3. Nokia 6234 (a legtovább bírta, 5 és fél évig!)
4. Telenor R252 (átmeneti olcsó szükséglet)
5. Huawei Ascend P7 (az első okostelóm)
6. Samsung Galaxy A70
Az A70-nek sajnos sikeresen betört a kijelzője, addig jelenleg anyám ősrégi iPhone 5S-ét használom, sim nélkül csak netezni meg ébresztőnek, aztán kb. 2 héten belül tudom megvenni az új telómat, Samsung Galaxy A52s 5G lesz!
"betört a kijelzője"
Na és? Attól még nem muszáj újat venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!