Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen appokat érdemes feltétl...

Milyen appokat érdemes feltétlenül letölteni iPhone-ra?

Figyelt kérdés
Nektek mik vannak fent, amiket nagyon szerettek, nagyon hasznosnak gondoltok?

2014. aug. 3. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Vettél iphonet mert mindenkinek olyan van és most olyan appokat is akarsz használni. Van saját gondolatod?
2014. aug. 3. 11:39
 2/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindenre ki van találva egy app... Kezdhetnéd azzal, hogy mi érdekel, közösségi dolgok, játékok, sport, filmek, fotózás, vagy mittomén és az alapján válogass...
2014. aug. 3. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Töltsd le az összeset, amiről úgy gondolod hogy hasznos, miközben böngészel az App Storeban... Idővel Úgyis letörlöd amire nincs szükséged...
2014. aug. 5. 04:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos lehet egy zseblámpa alkalmazás, ha jársz busszal, akkor menetrendes alkalmazás /vonatmenetrend is van/-én ezeknek nagy hasznát veszem. A tükrös alkalnazás is jó, mert nekem jobban működik sötétben, mint a gyárilag benne lévő első kamera. Aztán jóo jöhet a szótár is, főleg ha tanulsz/beszélsz nyelveket. Rengeteg kamerás, effektelős alkalmazás van, azok közt is érdemes nézelődni, mert tényleg jók. Vibert, Whatsappot, Skypeot gondolom úgyis használod már.
2014. aug. 5. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Illetve nekem hasznos az időjárás app is. :)
2014. aug. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!