Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes-e iPHONE 4-re iOS...

Érdemes-e iPHONE 4-re iOS 7-et letölteni? Fog működni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 16. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Mukodni mukodik, de lenyegeben hasznalhatatlan lesz a telefon. Tapasztalatbol mondom, az iOS7 tobb ismerosom 4, 4S-et szetbarmolta - hasznalhatatlanul lassu, szaggat, lefagy, random ujraindul.
2014. júl. 16. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem 4S-en semmi bajom nem volt vele, és 7.1 után 4 is egészen sikerült használhatóra csinálni...viszont ha nem fontos, akkor szerintem sem érdemes frissíteni, 4-en szerintem nem olyan jó a kevésbé átlátszó elemek miatt..ocsmány az a szürkeség :D
2014. júl. 16. 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:

az első egy troll

nekem a 4-esen (nem 4s) gyönyörűen fut a 7.1.2

de van YT-on is millió videó róla

2014. júl. 16. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első valóban egy troll. Apple nem ad ki olyat ami nem működik.

Mondjuk alap hogy telefont soha nem frissítünk hanem leradírozzuk ami rajta van és tisztán telepítjük az új szoftvert. Ez minden platformra igaz, nem csak iOS-ra.

2014. júl. 16. 23:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Na basszátok meg, döntsétek el :D :D :D
2014. júl. 17. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
nem éri meg. Akadni fog, mert régi már a hardware ahhoz.
2014. júl. 18. 00:23
 7/7 anonim válasza:
Nekem 4en a 7.1.2 gyonyurüen fut most raktam rá 3 napja!
2014. aug. 6. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!