Hányadik mobilodat (nem feltétlenül okosat) használod jelenleg?
"téglafon"
:DD
Nekem 2008 szeptemberében lett először telefonom, 6 éves voltam, kellett, hogy a suliban a szüleim el tudjanak érni. Régi Nokia volt, amin még Snake is volt :)
Utána volt nekem még Sony Ericsson, meg nyomógombos Samsung, meg amit el tudsz képzelni. Volt vagy 7 nyomógombos telefonom, utána 2013-ban lett egy használt Galaxy S3-asom, az jó volt. Majd 2016-ban az S3-as kezdett kicsit öregedő jeleket mutatni, és már a gyári adatok visszaállítása sem nagyon segített, ezért 2016 nyarán lett egy új telefonom, a Galaxy J5 (2016). Ez muzsikált 2018 nyaráig, amikor is megvásárlásra került az addigi legjobb telefonom, a Huawei P20 Lite, amit imádtam, de nagyon!
Végül tavaly szeptemberben lett meg a mostani készülékem, a Xiaomi Mi11 Lite, amivel (ÓÓÓÓÓÓriási sóhaly!) elvagyok. Rossz ötlet volt!
A Huaweit, és a Xiaomit már olyan pénzből vettem meg, amiért már megdolgoztam, és félreraktam. Gondolkodok azon, hogy eladom a Xiaomit, és veszek egy Oneplust, mert sehogy nem találom rajta a helyem, vagy ismét egy Huaweit, mert azt szerettem.
2002 óta ez 4. telefonom.
Anyagilag bármit bármikor meg tudnék venni, ez kocsira is igaz.
2001 óta ez a 8.
14 évesen kaptam az első Nokia 3210-esemet, nincs azóta sem teló amin jobban lehet smst írni 😆
Csak akkor vettem mindig újat ha a régi végleg tönkrement.
Huh, hát az elsőket évszámra pontosan nem tudom.
- Alcatel One Touch Club
- Alcatel OT 311
- Siemens C45
- Siemens MT50
- Nokia N70 (pár évig)
- Nokia C5 kb. 6 évig
- iPhone SE 2016 jelenleg is - 6 éve
Általában addig használok egy telefont, amíg használhatatlanná nem válik.
Tudatosan nem cserélem évente-kétévente stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!