Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Közel 1,5 hónapja lett új telefonszámom, viszont ezt a számot gyakorlatilag csak a szűk családi körben tudják, illetve ott van megadva. Ennek ellenére tegnap előtt kezdődően, folyamatosan hív egy magántelefonszám, majd tegnap 2x, illtve ma reggeltől szintén 2x, mindezt úgy, hogy Tőlem nem került ki szám. Ugye mivel magánszám, visszahívni nem tudom, a TrueCaller-t is próbáltam, mint alkalmazást, az sem jelzi ki a számot. Oké-oké, felveszem és megtudom, de nem áll szándékomban, soha nem vettem fel magánszámot.
Esetleg valaki járt már hasonlóan?
2022. júl. 14. 11:08
11/13 A kérdező kommentje:
#10, Oké-oké, mindez jó akkor, ha a telszámot látjuk, de mivel magánszám, nincs azonosítható telszám. :(
2022. júl. 14. 18:49
12/13 anonim válasza:
Ezek a hívások automata központon keresztül indulnak. Tehát nem az van, hogy Manyika a biztosítós betárcsázza a te számodat és vár a csöngésre, hanem van egy központ ami az adatbázisból tárcsázza a számodat és csengeti, ha felveszed, akkor odakapcsol Manyikához, vagy Józsikához, vagy amelyik ügynök éppen szabad. Ezért nem tudod visszahívni ha ismered a számot akkor sem, mert ez a központnem fogad hívásokat, egy doboz egy szerverteremben valahol a világban... nem is tudnál vele mit beszélni. Illetve eért van az, hogy kicsit várni kell mire odakapcsol Manyikához és ő bájos hangján elmeséli neked, hogy mi a francot akar éppen rádsózni.
13/13 anonim válasza:
a hangos sms esetében is kivárás után kezdik felolvasni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!