Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki mit tud, milyen a nokia...

Ki mit tud, milyen a nokia c3-00 -as mobil?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?
2010. szept. 21. 09:12
 1/3 anonim válasza:

Arról nem igazán akarok írni, hogy külsőleg milyen. Nekem nem tetszik, mások szerint nagyon elegáns. Szóval ez teljesen szubjektív dolog. A legelső előny, ami eszembe jut: a teljes billentyűzet, amely az smsezést és az online/offline böngészést könnyíti meg.

Hátrányok:

Azt hiszem viszonylag régi s40es szoftver működik rajta. Netes böngészésnél beakad, vagy akadozva működik.

Valahol olvastam, hogy a kijelzője nem az igazi, mert a felette levő plexi ívelt és bizonyos szögből nézve torzít. Valamint gond van a WLAN működésével is. Nem minden esetben ajánlja fel a kérdést a wlan és a mobilnet között. Így előfordulhat, hogy automatikusan mobilnethez csatlakozik, ami erősen megdobhatja a számlát. Facebook-os alkalmazásnál (ezt is csak olvastam, de beidézem): "Kép feltöltésekor választhatunk, hogy a kamerával fotózunk vagy a Galériából teszünk fel valamit a közösségi portálra. Utóbbit választva egy szép üres képernyő a jutalmunk. Nem fagy le, egyszerűen ennyi, nem jelenik meg semmi."

Azt mondják, hogy a mobillal készített fotók sem az igaziak, relatíve (a lehetőségekhez mérten) rossz minőségűek.

Összegezve: a szoftver pont azoknál a dolgoknál akad, ami miatt érdemes lenne megvenni a mobilt. Az aksi jól bírja a strapát, zenehallgatással is; azonban a gyári headset igen silány minőségű hangzást ad át. A teljes billentyűzetnek pont az lenne az előnye, hogy a neten (közösségi portálokon, emailben) gyors kapcsolatot tudjunk tartani, azonban lassú a net, a facebook, az email.

Kb ennyit tudtam mondani.

2010. szept. 21. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg az interneten a fórumokat, a teszteket, stb.. Átlagban mindenhol azt írják, hogy szar. Tehát szar. Nincs mit szépíteni.
2010. szept. 21. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
de gondolom egy szoftver frissítésél meg lehetne oldani a problémát!! hát olvastam a teszteket , de arra lennék kíváncsi hogy akinek ilyen telefonja van mit mond róla... én a wifi, és a közösségi cucok miatt venném meg..
2010. szept. 22. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!