Milyen internetes oldalak vannak, amiknek van mobil verziója?
Mint pl. az Index (m.index.hu) meg a FigyelőNet (m.fn.hu).
Elsősorban híroldalak érdekelnek magyar vagy angol nyelven, de lehet ennél specifikusabb is, pl. csak sport, történelem, politika, stb, tulajdonképpen bármi. Az oldalak tartalmát és stílusát tekintve szívesen maradnék a realitás és az objektivitás talaján (bár tudom h ennek például az általam említett index sem felel meg mindig). Elrugaszkodott, szélsőséges, fröcsögős stílusban íródott, nyilvánvalóan 90%ban vicceket terjesztő oldalakra köszönöm, de nem vagyok kíváncsi.
Az utóbbi időben nagyon rácsúsztam a hírolvasásra a mobilon, de az indexet meg az fn-t még ebéd előtt kivégzem, utána pedig elég uncsi ezt a kettőt frissítgetni, hátha van valami új. Jó lenne ha több ilyen oldalt ismernék !
Előre is köszönöm a válaszokat.
Eddig 2 helyen szerepel.
Még egy kis adalék. Hogy ne mi fogjuk neked a halat, megmutatom hogy kell horgászni:
Az első választ köszönöm.
A második válasz nem válasz, hanem egy kérdés. A válasz pedig az, hogy azért írtam ki 2 helyre, mert először nem voltam biztos benne hogy jó kategóriába raktam, és azt hittem hogy azért nem válaszol rá senki.
A harmadik válasz annyiban segített hogy megtudtam, a BBC-nek meg valami Ausztrál hírügynökségnek is van mobil verziója. Yaay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!