Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobil való nekem?

Milyen mobil való nekem?

Figyelt kérdés

Androidos érintőképernyős telefonra gondoltam, amin van wifi, jó képet is csinál, valamint hogy tudjak chatelni a barátokkal facebook-on vagy más oldalakon. Gondolom a wifinek köszönhetően nem kerül pénzbe a netezés..

Van ilyen telefon?

18/F

2011. júl. 14. 22:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Persze hogy van csak az a kérdés hogy mennyit szeretnél rá költeni?
2011. júl. 14. 22:59
 2/28 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini, olcsó és elég sokat tud, én 20ért vettem. Nincs rajta facebook alkalmazás, de azt meg letudsz szedni Marketről(alap letöltő program)ingyen:)
2011. júl. 14. 23:01
 3/28 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag ha annyit írsz, hogy android, akkor ezek alap dolgok, ezek az androidból adódnak. Mennyit szánnál rá? Esetleg valami márka irányzat?
2011. júl. 14. 23:02
 4/28 anonim ***** válasza:

én ezek közül választanék:

samsung galaxy s

samsung galaxy s2

lg optimus 3d

sony ericsson arc

sony ericsson duo(szeptemberben jön ki)

[link]

motorola atrix

én ezek közül majd a duot veszem :D

2011. júl. 14. 23:09
 5/28 Speed2011 válasza:
Samsung galaxy mini :) nekem ez van,és mindenkinek ajánlani tudom
2011. júl. 14. 23:10
 6/28 A kérdező kommentje:

max 60-70 közöttire gondoltam..

nézegettem a SE Xperia X8-at, a HTC Wildfire-t, és éppen most a Samsung Galaxy Ace-t szóval nem tudom, hogy pl. ezek közül melyik érné meg jobban.. a kijelző mérete 3" 3-5 kb lenne .. Meg igazából a wifi-t chatelésre használnám, már ha van rá mód.. A külföldi barátaimmal chatelnék ha nem volnék internet közelében, hanem pl. egy mekiben vagy kávézóban :)

2011. júl. 14. 23:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, Galaxy S 2. Ha nincs, sima Galaxy S, már nagyon jó áron meg lehet kapni. Ha ez alatt, akkor Wildfire S, Ace, vagy Defy, itt ár/érték arányban a Defy a legjobb. Ha még ez alatt, akkor Samsung Galaxy Mini, ami ugyan elég gyenge, de jó kis telefon, próbáltam már.
2011. júl. 14. 23:12
 8/28 anonim ***** válasza:
Ha 60-70 közt, akkor A Wildfire S, Ace, Defy trió való neked.
 9/28 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace, Motorola Defy, de ha rászánsz még egy 7.000-res akkor 77.000-ért LG Optimus Black.
 10/28 anonim ***** válasza:

Olvass róluk mobilarénán és a fórumon!

Zöld kezet megköszönöm.

2011. júl. 14. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!