Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi ideig bírja a Samsung?

Mennyi ideig bírja a Samsung?

Figyelt kérdés
Egy Samsung galaxy A22-m van, és 2-3 hónapja kaptam. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja

2022. júl. 5. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sokáig
2022. júl. 5. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 2014-es S4-es Samsungom a mai napig hibátlanul működik (melós telefonnak használom).

Nem azt mondom, hogy a ma legyártott Samsungok is 8-10 évet kibírnak majd, de ha "vigyázol rá" és nem dobod el ha már kezd lepusztulni az akkuja hanem rakatsz bele egy újat, akkor biztos sokáig kiszolgál majd.

2022. júl. 5. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne ejtsd le, ne ülj rá, óvd a víztől, sokáig fog tartani. Az A5-ösöm 5 évesen adtam el hogy egy napot szépen teljesített az akkuja. Üveg volt rajta meg jó tok, és amikor jöttek megnézni, mert a hirdetésben karcmentesnek írtam, a srác meglepődött, mert tényleg karcmentes volt. A tömtéses városi legendákról meg csak annyit, hogy nekem minden este a gyorstöltésre volt kapcsolva, és reggel vettem le. Akár le volt merülve, akár nem.
2022. júl. 5. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig. Az enyém elmúlt 7 éves. Nem kellett még aksit cserélnem.
2022. júl. 5. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az A3-asom 2016os széria mai napig működik, pedig sokszor leejtettem. És az A40esemmel sincs még semmi gond az 2018as kiadás
2022. júl. 5. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ace 3 mai napig müködik 2. Akkuval de már azt is kéne cserélni
2022. júl. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!