Megéri az első Iphone SE-t esetleg?
Kíváncsiságból már körbe próbáltam egy csomó márkát de mindig az iphone dolgai tetszettek a legjobban csak féltem arra váltani.
Most megláttam, hogy használtan már 30 körül vehetek SE-t amin a legújabb/majdnem legújabb IOS is fut és arra gondoltam 2. telefonnak tökéletes lenne ismerkedni a rendszerrel. Megszokni milyen használni megismerni, hogy tudjam később megéri e nekem a drágább. Vélemények erről? Vagy egy majd 6 éves telefon nem adná úgy át?
Ennek a telefonnak idén fog lejárni az iOS támogatása és az iOS-nél sokkal kevésbé szokták az appok támogatni a régebbi oprendszer verziókat, mint Androidnál.
Sok androidos app, akár 10 (!!!) főverzióval ezelőtti Androiddal is kompatibilis, de szinte mindegyik 4-5 verzióval visszafelé. Egy Apple telefonon ez nincs így.
Plusz én elhiszem, hogy mindenki nagy bátran leírja a sajátjáról, hogy "nincs semmi baja" meg "még mindig gyors", de az ismerősi körben 2 ilyen elsőgenerációs SE is van és ezek már olyan elképesztően elavultnak hatnak akár egy több éves kínai középtelefon mellett is, hogy hihetetlen. És egyik sem futtat semmit sem döccenés mentesen.
A "második" telefont amúgy mire használnád? Mert ennek így sok értelmét nem látom, hogy veszel egy régi telefont, amit porfogóként fogsz hasznosítani.
Ja és hogy erre is válaszoljak:
"Megszokni milyen használni megismerni, hogy tudjam később megéri e nekem a drágább. Vélemények erről? Vagy egy majd 6 éves telefon nem adná úgy át?"
Általános felhasználói szempontból alig van különbség az Android és az iOS között. Mindettőben ugyanazokat az appokat fogod használni és a legtöbbnél törekednek arra, hogy mindkét oprendszer alatt a lehető leghasonlóbb módon működjenek. Apróbb eltérések lesznek, semmi jelentős.
Én is nemrég váltottam iOS-re, pár nap volt megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!