Az IPhone SE 2 még most is megéri az árát?
Prémium felső kategóriás márkánál amúgy is, meg a jelenlegi szituációban aligha fog lemenni az ára 150-160-ra.. Meg romlik a forint is.
SE 2 után, én nem cserélnék SE 3-ra tehát én nem váltanék.. Elég sok dolgot nem fejtettél ki, miért kínlódsz a 7-el?
SE 3 árából, az ember iPhone 11-et vesz.
Nekem SE2-őm van, és én elég extrémen nyomogatom, 9-10 órás képernyőidővel és sok net megosztás, és most áprilisban fogok váltani: az akksi miatt. Gondoltam, hogy kisebb akksi - talán kevesebbet fogom nyomkodni (aha, persze..)
Ezen kívül a teljesítmény nem rossz, sőt! Ez az első Apple termékem, és telefonon: ha okés lenne az akksija meg sem fordulna a fejemben, hogy váltsak. Naponta 2x vagy 3x is töltőre kell már raknom.
Szóval, ha te nem használod gyakran, nem vagy telefonfüggő- akkor ez egy jó telefon.
De! Inkább vennék egy Iphone 11-et a helyedben. Nekem is jobban bejön a touch ID, de egy fokkal fontosabb számomra az akksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!